Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital Çizimlerim - uysaltimsah

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Taklitleri çok dostum, limon sat akarı yok kokarı yok çürüğü yok eziği yok üstüne kırmızı branda gerekmez. :D:D

Kesin giriyorum domates işine artık..Akar domates, kokar domates..

Sen geliyormusun cumartesi pasaporta çay muhabbetine? İletişim bilgilerim freelance muhabbetinde var :)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Sen geliyormusun cumartesi pasaporta çay muhabbetine? İletişim bilgilerim freelance muhabbetinde var :)

Hahhaha bi an züğürt ağa filmindeki sahne geldi aklıma, tomeyyytttt tomatyeees. :D:D:D

Sen kesin benim bu cumartesi çalışmadığımı öğrendin tabi topla milleti çalgı çengi yapın, teesüf ediyorum. :D

Şaka bi yana bu cumartesi paşa bana emanet sözüm ona var şöyle bayıltana kadar gezdireceğim ama bi dahaki sefere cidden gelmek sizinle tanışmak isterim, gerçi ben hep buralardayım.

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑

Hişş creedwar şu İstanbula da bir el atsana :angel::angel:
Sevabına :D:D:D

Son düzenleme:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hişş creedwar şu İstanbula da bir el atsana :angel::angel:
Sevabına :D:D:D

İstanbul toplaşmıştı yahu..bende gidecektim de olmadı denk getiremedik..Oralar mıntıka dışı.. :)

Bu arada konuyuda dağıttık kusura bakma Uysaltimsah

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
Gayet başarılı çalışmalar ellerinize sağlık. Tek eleştirim çalışmalarınızın bazıları renk açısından sönük kalmış (5,6,7. Çalışmalar) , biraz daha canlı renklerle çok daha güzel duracaklarına eminim. Başarılar..

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gayet başarılı çalışmalar ellerinize sağlık. Tek eleştirim çalışmalarınızın bazıları renk açısından sönük kalmış (5,6,7. Çalışmalar) , biraz daha canlı renklerle çok daha güzel duracaklarına eminim. Başarılar..

teşekkürler. renk seçimleri konseptin ruhuna uygun olması adına o şekilde seçildi. kasıtlı yapılmış bir durum ama daha sonraki çalışmalarımda eleştirinizi dikkate alacağım.

hmtgrphc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ellerine sağlık, hepside farklı farklı kokular salgılıyor dısarıya, ya günlere özgü zamanlarda ya da ruh haline özgü zamanlarda cıkan calışmlar olduğu kanısındayım. Eleştri kısmına gelince yapılacak bir eleştirim yok, imrenilecek calısmalar var lakin sanki arayış içindemişsin gibi hissettim, bende o varda sanırım sende de olmasını istediğimden dolayı bu cümleyi kullandım belki. Belki kıskanclık, belki imrenme ADINI SEN KOY :D, bence RAHİBE calışması ve 1. calışman daha iyi diğerlerine göre düşünüyorum yada bana öyle geldi daha gözüme hoş geldi 1 ve son calışma en iyisi olup diğerlerini araya serpiştirmemi diyeyim artık öyle olmuş olabilir, bu benim hüsn-ü kuruntumda olabilir.TEKRAR ELLERİNE SAĞLIK DEVAMINI BEKLİYORUZ, DEVAM ET Kİ BİZDE GAZ ALALIM, SONUCTA GAZ İLE ÇALIŞABİLMEKTEYİZ:D saygılar...

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerine sağlık, hepside farklı farklı kokular salgılıyor dısarıya, ya günlere özgü zamanlarda ya da ruh haline özgü zamanlarda cıkan calışmlar olduğu kanısındayım. Eleştri kısmına gelince yapılacak bir eleştirim yok, imrenilecek calısmalar var lakin sanki arayış içindemişsin gibi hissettim, bende o varda sanırım sende de olmasını istediğimden dolayı bu cümleyi kullandım belki. Belki kıskanclık, belki imrenme ADINI SEN KOY :D, bence RAHİBE calışması ve 1. calışman daha iyi diğerlerine göre düşünüyorum yada bana öyle geldi daha gözüme hoş geldi 1 ve son calışma en iyisi olup diğerlerini araya serpiştirmemi diyeyim artık öyle olmuş olabilir, bu benim hüsn-ü kuruntumda olabilir.TEKRAR ELLERİNE SAĞLIK DEVAMINI BEKLİYORUZ, DEVAM ET Kİ BİZDE GAZ ALALIM, SONUCTA GAZ İLE ÇALIŞABİLMEKTEYİZ:D saygılar...

Teşekkürler. Arayış hiçbir zaman bitmemeli bence :) rahibe benim de en sevdiğim çalışmamdır.