Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital makine baskı problemi

ilkin

🌱Yeni Üye🌱
kafaları iyi temizlemelisin solventle bi güzel temizle yeterli kadarıyla..sonra calibrasyon ayarını malzemene göre ayarlamalısın folyo vinil bulue back hapsinin bi pas ayarı var...birde sürekli 5test alırsan kafaların içerisindeki pislikleri ataman tıkanıklığı açman kolaylaşır daha çok..yani ben daha yeniyim bu işte stajeerim ama çok fazla baskıyla ilgileniyorumm...

otlamaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ha deyince boyayı değiştiremeyeceğinize göre- baskı pas sayısını artırmanızı öneriyorum.Kafa temizleme aralıklarınıda biraz düşürün.
Makinanızın step motoru ayarlarınıda kontrol etmenizi - gerekirse biraz düşürmenizi öneririm.( Baskıya gönderdiğiniz ölçülerin - baskıdan çıkan ölçülerle birbirini tutuyor olmasına öncelikle bir kontro edin.)

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
Arkadaşlar her kafadan ayrı ayrı ses çıkıyor. Probleminizi makinayı aldığınız yere sorun. Olumlu bir cevap alamazsanız bu alandan yardım isteyin. Makineniz garanti kapsamında ise kurcalamayın. Daha fazla zarar verebilirsiniz. Sorununuzu şu şekilde çözelim.

Önce kafa temizliğini yapın
1. Folya malzeme takın
2. Kafa testi alın.
3. kırmızı zemınlı iş ayarlayın.
4. Baskıyı aynı pas aynı dpı da yollayın.
5. Sorun yaşadığınızda baskıyı durdurun.
6. Encoder sistemini alkol ile temizleyiniz.
7. Baskıya devam edin.

Sorun yine aynı olursa makineniz ile ilgili bir problem görünmüyor demektir. Sıkıntı kullandığınız boyadan kaynaklı olabilir. Birçok meslekataşımız boyaları beton üzerinde muhafaza ediyor. Bu da yerdeki rutubet nedeni ile boyayı bozuyor. Boya şişelerinin dibinde tortu ya da kalıntı olup olmadığına bakın. Boyayı değiştirmeniz sorununuzu çözecektir.

İyi Çalışmalar...

ecmain

🌱Yeni Üye🌱
stetjet neden sorunlu onu anlamdım

özgür ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
boyadan veya malzemeden olucağını sanmıyom benim gördüğüm kellik oluşuyor
buda ateşlemeden olabilir bilgisayarına bak bide topraklamayı kontrol et derim elektrik konusunda voltaj nasıl onada bakarsın inşallah çözersin

Baskıcı_16

🌱Yeni Üye🌱
Oda sıcaklığı ve makinenin derecesini kurcalayın :D makine kac derece de oda ısısı nedir ?

Kafa testi alın ve sarı kafaya mor bi ışık tutun hani şu çakmakların arkasında olan ışıklardan olabilir herhalde senin sarı tıkalı diğer renklerde sorun yok gibi
sonra o turuncunun CYMK değerinede bak usta M:60 Y:100 mu değeri ne bi yaz :)
bide bu cin malzemesi mi avrupa mı bunları makineye takmadan önce topun başlarında kıl gibi bişiler warsa çakmakla yak
bunların hiç birisi ile alakası yok diyorsan bindirmeyi ayarla her makinanın programında ismi değişik challencer da upload dı cin vinilinde 95 yapıyor süper baskı alıyordum
suan cristal die bi alet kullanıyorum bunda da distance die yaziyor bu daha hassas ama :)
neyse inş yardımcı olabilmişimdir

teknik servis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
nakınan baskı esnasına tafa titreriyor. denemesı bedava baskı yaptıgın sırada makına kafa tablasını elınle assagı dogru hafıfce bastırdıgında farkı hemen göreceksın ...bu sorun ıcın bana ıletısım bılgılerımden ulasırsan daha rahat yardımcı olurum..kolay gelsın..TEKNİK SERVİS

corneas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Seiko baskı kafaları hakkında burada birçok reklam mesajı atan arkadaşlar mevcut , Bu problem ile alakalı çözüm içinde mesaj atacaklarını zannediyorum...

Bizim firmamızda Seiko baskı kafası kullanan makine mevcut değil, Bu yüzden seiko satıcılarının sorunuza gerekli ilgiyi göstereceğini umuyorum...

yardım etmeyceksen forumda kirliilkte yapmayacaksın bilader

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Peki arkadaşım biraz daha dikkat ederim...

Yalnız türkçe mizi biraz daha iyi kullanmaya özen gösterelim (etmeyceksen = etmiyeceksen (kirliilkte = kirlilikte )

Erkan DERYA
İstanbul Reklam

prdm01

🌱Yeni Üye🌱
dostum iyi geceler, benim baskes soljet pro2 SC540 roland makinem var ,ya ayni seninki gibi proplem var. Baski istikametinde cizgiler olusuyor.Caresini buldunmu??? nedir?? lutfen acilll

prdm01

🌱Yeni Üye🌱
dostum iyi geceler, benim baskes soljet pro2 SC540 roland makinem var ,ya ayni seninki gibi proplem var. Baski istikametinde cizgiler olusuyor.Caresini buldunmu??? nedir?? lutfen acilll

Reklamcy65

🌱Yeni Üye🌱
kaRDEŞ %99 BOYADAN DEĞİŞ BANA DUA ETT KALİTE BOYA AL FARKI GÖR DUA ETMEYİ UNUTMA

Reklamcy65

🌱Yeni Üye🌱
İNFİNİTİ Xaar 126 plus 50 pl 1 yıl garantilidir.160 CM 4 KAFA

İNFİNİTİ Xaar 126 plus 50 pl 1 yıl garantilidir.160 CM 4 KAFA 2 ay önce bütün bakımları yapıldı kafaların % 97 açıktır makina yapıldığından beri 1 sefer kesme yaptı kaliteli boya kullanılırsa oda olmaz 320 alacağım için değişiyorum 1 yıl hem parça garantisi hemde servis garantisi vardur 544 452 28 88 Hüseyin Turan

otlamaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Baskı sorunu

baskıya verdiğiniz ölçülerle baskı ölçüleri birbiriyle örtüşüyor mu ?? step ayarının iyi yapılıp yapılmadığından emin misiniz ??

celikada

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, Bende Seiko 6 Renk 35 pl Kullanıyorum Ve Bir sorun var Kırmızı İle Sarı Kafa Bazende Siyah Kafa
Devamlı Yani Her 1m2 Bir Kesiyor Kafalardan Baya Alıyorum Sonra Çek barda Hiç Sıkıntı yok Her şey yolunda Ama 1m2 Den Sonra Tekrar Kesiyor Acaba Sorun Ne Olabilir..

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba, Bende Seiko 6 Renk 35 pl Kullanıyorum Ve Bir sorun var Kırmızı İle Sarı Kafa Bazende Siyah Kafa
Devamlı Yani Her 1m2 Bir Kesiyor Kafalardan Baya Alıyorum Sonra Çek barda Hiç Sıkıntı yok Her şey yolunda Ama 1m2 Den Sonra Tekrar Kesiyor Acaba Sorun Ne Olabilir..

1.voltaj ayarlama yapamıyorsunuz ortam sıcaklıgına gore voltajları dengelenız gerekli makina baskıda oldugunda ulasırsanız daha net yardımcı olurum
2.boya sorunu dıcem mavi de sorun olmadıgını soyluyorsunuz 2 farklı marka boyamı kullanıyorsunuz hepsi aynı markamı bunuda belırtmenızı rıca edıcem
3.hortumlarda hava kabarcıgı olusuyormu(kafaya gelen hortumlarda)eger var ise bu kacağı bulmanız gerekli makinanın marka modeli solermısınız

ahmet227

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bnde flora lj 3200sw kullanıcısıyım aynı sorun benim makinemdede oldu boya pompası ve ateşleme sorunu tespit edildi palet içerisindeki ateşleme kaploları kopmuştu.

mega reklam

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar bnde 3,5 yıl seıko makina kullandım. bu makınalar ortam sıcaklıgına çok duyarlı yani sadece kafalara ufo tutmakla olmuyo. ortam sıcaklıgını ayarladığın zaman 1,2 metre kare bastıktan sonra düzelir.belkide o kadarda sürmez. ama yazında aynısını yapıyorsa kullandıgın rıp ptogramından alt ısıtıcıların voltajlarını yükseltmen lazım. o zaman arıza düzelir büyük ihtimal.