Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital Makine Parkuru

hekir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar; yeni bir girişim Dijital baskı merkezi kurmak istiyorum, kendim hali hazırda grafikerikerim istanbulda yaşıyorum. Copy center için kurulması gereken makine parkuru tam olarak nedir - nasıl makinalar alınması gerekir ve bu işin finansal durumu nedir ne kadar bir yatırım yapmam gerekli yardımcı olabilecek var mı? Teşekkür ederim.

skarakose

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.tabelamerkezi.com
Çevre olduktan sonra 50. bine kurar aylık 20 bin taksit ödersin çevre yok ve işi bilmezsen 1 milyona kuramazsın aylık 5 bin kira paran çıkmaz.

hekir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Benim amacımda bu bilgileri öğrenmek zaten ondan ötürü bu soruları soruyorum, sektöre uzak değilim, reklam ajansındayım ve 10 yıldır grafik tasarım işinin içindeyim. Yaşım 30 ve artık kendi işimi yapmak istiyorum. Bu saate kadar yaklaşık 10 değişik reklam ajansında çalıştım, bundan sonra bir 10 ajansta daha çalışsam ne olacak.. bizim işimizin sonu yok ondan ötürü bir geçiş evresindeyim. Elimde bir sermayem bulunmakta ve gerisini leasing yöntemiyle temin etmek istiyorum. Fakat dediğim gibi sadece yukarıdaki sorularım cevabını araştırıyorum. Matbaa bilgim var ama dijital bir copy center gibi bir yerde bulunmadım ve şu an bu işlerin nasıl döndüğünü araştırıyorum. Cevabınız için teşekkür ederim işin en kolay kısmı.