Dilerim hayalimdeki animasyon filmini yapabiliyim :D
E ezells 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Eyl 2009 Mesajlar 46 Tepkime puanı 3 4 Mar 2010 #61 Dilerim hayalimdeki animasyon filmini yapabiliyim
G Gökhan YILMAZ 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 540 Tepkime puanı 18 Yaş 42 Web sitesi www.sanatolsun.com 6 Nis 2010 #62 ezells' Alıntı: Dilerim hayalimdeki animasyon filmini yapabiliyim Genişletmek için tıkla ... inşallah yaparsın
ezells' Alıntı: Dilerim hayalimdeki animasyon filmini yapabiliyim Genişletmek için tıkla ... inşallah yaparsın
gfb_cnn_1907 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Mar 2009 Mesajlar 2,173 Tepkime puanı 42 6 Nis 2010 #63 Dilerim kimse almasın seni yine bana kalasın
elifex 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 16 Eki 2008 Mesajlar 293 Tepkime puanı 32 6 Nis 2010 #64 dilerim bütün grafiker arkadaşlarımızın istediği gibi bir işi olsun...
S skyfox 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Ara 2009 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 90 6 Nis 2010 #65 elifex' Alıntı: dilerim bütün grafiker arkadaşlarımızın istediği gibi bir işi olsun... Genişletmek için tıkla ... "Hiç Biri"lerin başı kel tabi.. Peki, öyle olsun..
elifex' Alıntı: dilerim bütün grafiker arkadaşlarımızın istediği gibi bir işi olsun... Genişletmek için tıkla ... "Hiç Biri"lerin başı kel tabi.. Peki, öyle olsun..
elifex 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 16 Eki 2008 Mesajlar 293 Tepkime puanı 32 6 Nis 2010 #66 skyfox' Alıntı: "Hiç Biri"lerin başı kel tabi.. Peki, öyle olsun.. Genişletmek için tıkla ... espriyi anlıyamadım ben ama :anlamadim:
skyfox' Alıntı: "Hiç Biri"lerin başı kel tabi.. Peki, öyle olsun.. Genişletmek için tıkla ... espriyi anlıyamadım ben ama :anlamadim:
S skyfox 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Ara 2009 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 90 6 Nis 2010 #67 elifex' Alıntı: espriyi anlıyamadım ben ama :anlamadim: Genişletmek için tıkla ... "Mesleği" hanesini kastetmiştim.. Sadece grafikerler olmadığını vurgulamak anlamında.. Ama izah gerektirdiğine göre, kötü bir espri olmuş.. Dikkate almayabiliriz..
elifex' Alıntı: espriyi anlıyamadım ben ama :anlamadim: Genişletmek için tıkla ... "Mesleği" hanesini kastetmiştim.. Sadece grafikerler olmadığını vurgulamak anlamında.. Ama izah gerektirdiğine göre, kötü bir espri olmuş.. Dikkate almayabiliriz..
Hepyek 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Eyl 2007 Mesajlar 3,069 Tepkime puanı 84 6 Nis 2010 #68 Dilek dilemek zorunda kalmasam artık, hemen her istediğim oluverse ne güzel olur
elifex 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 16 Eki 2008 Mesajlar 293 Tepkime puanı 32 6 Nis 2010 #69 skyfox' Alıntı: "Mesleği" hanesini kastetmiştim.. Sadece grafikerler olmadığını vurgulamak anlamında.. Ama izah gerektirdiğine göre, kötü bir espri olmuş.. Dikkate almayabiliriz.. Genişletmek için tıkla ... o zaman hata bende olmuş haklısınız... :rofl: düzeltiyorum : sitemizde ki bütün arkadaşlarımızın gönlüne göre bir iş hayatı olsun...
skyfox' Alıntı: "Mesleği" hanesini kastetmiştim.. Sadece grafikerler olmadığını vurgulamak anlamında.. Ama izah gerektirdiğine göre, kötü bir espri olmuş.. Dikkate almayabiliriz.. Genişletmek için tıkla ... o zaman hata bende olmuş haklısınız... :rofl: düzeltiyorum : sitemizde ki bütün arkadaşlarımızın gönlüne göre bir iş hayatı olsun...
lucasgursaka 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Şub 2009 Mesajlar 727 Tepkime puanı 18 7 Nis 2010 #70 Herşeyimin Sigortalı olmasını istiyorum...
hunterboy ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 12 Haz 2008 Mesajlar 1,371 Tepkime puanı 45 7 Nis 2010 #71 Diliyorum sabah üzerime bilerek su sıçratan arabanın aküsü bitsin
gfb_cnn_1907 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Mar 2009 Mesajlar 2,173 Tepkime puanı 42 7 Nis 2010 #72 Diliyorum dilediğim herşey kabul olsun
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 7 Nis 2010 #73 Diliyorum çalıştığım matbaa batsın inşallah
elifex 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 16 Eki 2008 Mesajlar 293 Tepkime puanı 32 7 Nis 2010 #74 demoN' Alıntı: Diliyorum çalıştığım matbaa batsın inşallah Genişletmek için tıkla ... çok mu eziyet ediyorlar arkadaşım... bende diliyorum ki benim keçiler artık barışsın yakında köprü başıma yıkılacak...
demoN' Alıntı: Diliyorum çalıştığım matbaa batsın inşallah Genişletmek için tıkla ... çok mu eziyet ediyorlar arkadaşım... bende diliyorum ki benim keçiler artık barışsın yakında köprü başıma yıkılacak...
hunterboy ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 12 Haz 2008 Mesajlar 1,371 Tepkime puanı 45 7 Nis 2010 #75 Diliyorum ki; bu gece çok uyuyayım
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 7 Nis 2010 #76 elifex' Alıntı: çok mu eziyet ediyorlar arkadaşım... bende diliyorum ki benim keçiler artık barışsın yakında köprü başıma yıkılacak... Genişletmek için tıkla ... Yok sırf gıcıklığına..
elifex' Alıntı: çok mu eziyet ediyorlar arkadaşım... bende diliyorum ki benim keçiler artık barışsın yakında köprü başıma yıkılacak... Genişletmek için tıkla ... Yok sırf gıcıklığına..
Sahadagiy 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Ağu 2007 Mesajlar 914 Tepkime puanı 7 Konum İstanbul Web sitesi sahadagiy.net 7 Nis 2010 #77 Diliyorum Hayata yeniden başlıyayım ve bir dağda çoban olarak tipografim koyun programım çoban köpeği olsun inşallah
Diliyorum Hayata yeniden başlıyayım ve bir dağda çoban olarak tipografim koyun programım çoban köpeği olsun inşallah
G Gökhan YILMAZ 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 20 Ağu 2008 Mesajlar 540 Tepkime puanı 18 Yaş 42 Web sitesi www.sanatolsun.com 8 Nis 2010 #78 cenkerbey' Alıntı: Diliyorum Hayata yeniden başlıyayım ve bir dağda çoban olarak tipografim koyun programım çoban köpeği olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... :emo1: amin
cenkerbey' Alıntı: Diliyorum Hayata yeniden başlıyayım ve bir dağda çoban olarak tipografim koyun programım çoban köpeği olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... :emo1: amin
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 8 Nis 2010 #79 Tüm yarım kalan işlerimin ve kafamda henüz tamamlanmamış fikirlerin bir an önce sonuca kavuşmasını diliyorum. (Bir gün gerçekleşir mi acaba?:sweating
Tüm yarım kalan işlerimin ve kafamda henüz tamamlanmamış fikirlerin bir an önce sonuca kavuşmasını diliyorum. (Bir gün gerçekleşir mi acaba?:sweating
g.ecglr Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 28 Eki 2008 Mesajlar 5,633 Tepkime puanı 124 Yaş 38 8 Nis 2010 #80 öss var ee pardon YGs var hafta sonu :S 6 yıl önce lise bitirmiş ve ogünden bu güne kitap açmamış biri olarak; barajı geçebilmeyi diliyorum
öss var ee pardon YGs var hafta sonu :S 6 yıl önce lise bitirmiş ve ogünden bu güne kitap açmamış biri olarak; barajı geçebilmeyi diliyorum