Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dinlerken içinize gerçekten işleyen şarkılar nelerdir? (Hadi paylaşalım) :)
Nice Sultanlar orda kara toprak altında sana mı kalacak dünya.. HAYATA SÖVENDE ÇOK, ÖLÜME GÜLEN DE ÇOK ahh bunu tatmayan yok.. Ölümsüz aşklar var da ölmeyen aşık var mı? Güvenme gençliğine ölen hep ihtiyar mı?
Sagopa Kajmer Karikatür komedya, sagopa kajmer sen yakın ben uzak, kolera kleptoman, Toygar ışıklı sarduyalar bunlar işte pek neşeli şeler değiller ama beni benden alan şarkılar bunlar daha çok varda uzuunnca bir liste yapıp yer kaplamak istemem
Sagopa Kajmer Karikatür komedya, sagopa kajmer sen yakın ben uzak, kolera kleptoman, Toygar ışıklı sarduyalar bunlar işte pek neşeli şeler değiller ama beni benden alan şarkılar bunlar daha çok varda uzuunnca bir liste yapıp yer kaplamak istemem
whitesnake-is this love looking for love here ı go again scorpions- love of my lfe rock you like a hurricane pink floyd- shine on you crazy diamond time money sorrow the dogs of war....... ....:cool1::yes:
Modern Talking Tam seri... 76 saat modern talking ile birlikte uykusuz, duraksız çalışmışlığım var, beni bu kadar uzun ayakta ve dinç tutabilen tek müzik..
bende sago dinlerim ve herkes önyargılı davranıyor o ve onun şarkıları için halbukisi onun yazdıkları mükemmel okadar anlamlı sözler ki herkese tavsiye ederim. ayrıca bunların içine yeni albümüde eklesek tam oluratesten gömlek-aşk yok artık fırtına ve şimşek..vb