Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dış mekan 150 lik veya 180 lık dıjıtal baskı makinası almayı düşünüyorum

reklamciagbi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende HP 9000 var 6 renk outdoor cam gibi iş basıyor... Amaç kaliteyse HP, yok harcıalem iş basacaksanız daha ucuz makinalara yönelin diyorum HP baskı maliyeti olarak pahalı tek kartuşu 250 dolar...

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
arkadaşlar birçok makine modeli ve markası söylemişler...

Fiyat olarak en ucuzu infiniti 1504 modelidir..
Keseye uygun bir makine ..

infiniti 1504 elimizde sıfır olarak mevcuttur..

Saygılar..
Makine bilgileri linki ...... link vermek yasak, forum kurallarını okuyunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:

msteknoloji

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.msteknoloji.com
elimde 2 adet küçük makina var sana tekini verebilirim 160 lık tır makinalarım gayet iyi sonuç alırsın ödemede vade yaparım profilden bana ulaşabilirsin

tukels

🌱Yeni Üye🌱
alırsan roland al çünkü servis ve parça sorunu yok mükemmel bir servisi var ben 4 yıldır kullanıyorum infiniti kullananları da gördük çamur gibi baskılar yapıyorlar

tukels

🌱Yeni Üye🌱
2, el bir roland bile alsan infinitiyi 2 kere eskitir

ersin68

🌱Yeni Üye🌱
slm mutoh toucan var bende düşünürsen spectra kafa 160 cm

lastpatriot

🌱Yeni Üye🌱
ben seıko II yi tavsiye ederim. eğer tabiki çok yoğun baskı işiniz yoksa. Şu an HP adı altında piyasada. Sıko II yi Oce aldı daha sonrada Hp aldı. ve Hp markasında üretiliyo.. boya maliyetleri yüksektir. benim kullandığım bir makine ortalama boya maliyeti 5 dolar metrekarede.. ama baskı kalitesi iç mekan kalitesindedir.eko-Solvet bir makinedir. ve solvent makineler içinde en iyi kaliteyi Seıkoda alabilirsin..8 pass ta bir saatte 8 metrekare baskı alabiliyosun. 4 pass ta 16 metrekare baskı hızına sahip.. 2 passta 32 metrekare basabiliyo ama hiç kullanmadım çünkü berbat :) sadece yazı ağırlıklı işleri renkleri yaklaşık yüzde 50 arttırıp basabiliyosun ama pass izleri görünür düzeyde. tavsiye edebileceğim makinedir. ama dediğim gibi yüksek metrajlı işleriniz yoksa..

ikarabacak

🌱Yeni Üye🌱
bende bi adet dgi var alırsan 2. el kore malı 220 lik 720 x 720 fena değil almak istersen msn ***********@************
e-mail adresi vermek yasak.

Moderatör tarafında düzenlendi:

siberturc+

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeşim made in japan teknolojisi olan mimaki yi ısrarla öneririm...

kafa kesme denen bişey yok...

tak malzemeyi yandaki malzeme aparatlarını yerleştir(malzemeye kafa girmesin diye özel bier demir...) bak işine süper....

Hp baskı maliyeti çok fazlaya gelir boyaları orjinal kullanmak zorundasın orjinal kullanmazsan makinayıda çöpe atarsın...

sen iyice araştır...

şuan mimaki kullanıyorum bir adet mimaki jv3 solvent iki adet jv22 (biri tekstil biri içmekan olarakkullanıyorum..)

corneas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba arkadaşlar infinity, roland, seiko makineleri kim satıyor fiyat listelerini nereden bulabilirim, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

denea

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Roland ın 4renk 160 lık yeni bir makinesi geliyormuş sitelerinde bilgileri var. RS640 4 renk 4 kafa. Fiyatının çok düşük olacagını söylüyorlar. yaklaşık 18,000 $+KDV civarı olacakmış. Birde bu makinenin 137 lik olanı fakat kes özelligi olmayanı olacakmış.Bu da 16,500 $+ KDV olacakmış.Fiyatları yaklaşık olarak bu aralıklardaymış.Ben fuarı bekliyorum

pegasusnuri

🌱Yeni Üye🌱
Diş mekan alacaksan 2.50'den küçük makine tavsiye etmem. Bir de Çin'den uzak dur derim.

nüfren

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar 160 cm.lik makinalarda tek marka Mimaki. Hiç Mimakisi olup da şikayet eden duydunuz mu :)

İster iç mekan, ister diş mekan olarak kullanın. Fotoğraf kalitesinde baskı yaptığı için genelde folyo baskısı içindir. Araç, stand, vitrin görsellerinin tek ilacı. Bu amaç için de max. 160'lık folyo kullanılacağına göre, işi bu olanın daha uzun bir makina alması bence manasız. Yok işiniz vinil basmak ise o zamanda bu makinayı almak manasız. Kısaca şöhretli bir manken tarlada, tarlada çalışan bir bacımızda podyumda olmaz.

Son düzenleme:

ayber39

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selamlar,
Herkesın makınası kendiisine göre mükemmel görünüyor.Bende makina yok.akında bende alacagım.İ bastırdıgım bir kaç yervar ben en iyi olarak infinitiy diyorum.Ham baskı kalıtesı hem baskı maliyeti,hem arıza oranı,hem yedek servis ve maliyeti.Tüm bunlar bana infinity agır bastırıyor..
Saygılarımla

H.gerikaya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım ilk önce nerede oturuyorsun birde tavsiyem roland al hemen hemen piyasadaki tüm markaları kullandım evet mimaki güzel ama pahalı bence raolandın tüm serisi iyidir

butterfly0804

🌱Yeni Üye🌱
kullanmak istediğin malzeme nedir kumaş üzerine mi baskı makinesi olcak biz mimaki kullanıyoruz ve çok ii bir makine iç ve dış mekan da kullanılan kumaşlar var çok ii giden bir makine