Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dış mekan baskı makinası önerileriniz

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
arakadaşlar dijital baskı, tabela, branda işlerine gircem yanlız makina işinden hiç anlamıyorum 30 - 35 milyara kadar bütce ayırdım hangi makinaları önerirsiniz aldıktan sonra sıkıntı yaşamamam için yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Dijital baskı makineleri, Reklam malzemeleri ithalatı yapmaktayız.

İsterseniz bizimle iletişime geçip gerekli bilgiye sahip olabilirsiniz.

Gereksinim duyduğunuz makina ile ilgili bilgi almak için bize **************** adresine email gönderiniz.

Size en kısa zaman içinde yardımcı olacağız.

Saygılarımla.

Moderatör tarafında düzenlendi:

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
spectra yada seiko kafalı makinaları tercih et. ben seiko kullanıorum gayet memnunum. ataline firmasından aldım. istersen görüşebilirsin. herşeyden önce servise dikkat et ama.

AND REKLAM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baskında kalite istiyorsan konika kafayı tercih etmelisin

altınorhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tekleme kısa metraj, hassas ve butik işler yapıyorsan seiko (fy veya ud üretimi) tavsiye ederim. hayır uzun metraj baskı yapıyorum baskıyı veririm arkama bakmam diyorsan kesinlıikle spectra. hatta imkanın varsa 8 veya 16 kafa ikinci el vutek al.iyi çalışmalar

axil112

🌱Yeni Üye🌱
abı marka da onemlı ama servısın buyuklugune hassasiyetıne de dıkkat etmelısın...
ıyı calısmalar...

Jason Junior

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
sim.web.tr
merhaba konu hakkında size önerim L65500 ve L 25500 hp çok uygun fiyata satabiliriz. bunun yanında elimizde 2 el hp 5500 ps bulunmaktadır ilgilenirseniz ************* gözatabilirsiniz.

optimusPrm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hocam merhaba. Benim baskıcım CrystalJet diye bi marka aldı. Şimdiye kadar neden almadım bunu diye dövünüyor. Seiko 510 35pl kafa kullanıyomuş makina. Ve deli gibi iş basıyolar. Bence bi araştır derim. Bursadan bi firma getiriyomuş makinalarıda ve sanırım referanslarıda sağlam bi firmaymış. Arkadaş o şekilde anlattı. Servis konusunda hiç sıkıntısı yok ben ordayken ufak bi arıza çıktı bilgisayar programında adam yarım saat sonra geldi beş dakkada halletti sorunu beraber baskı yaptılar biraz ve gitti. Gayet profesyonel çalışıyolar. Bi araştırmanı tavsiye ederim.

yardımsever

🌱Yeni Üye🌱
makie arıyor isen konika kafa makine almanı tavsiye ederim kayseridede satılıyor arastırsana.Numaraları *********