Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Diva el ilanı

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
adres ve ünvan gerçek değildir. çalışma bana ait değildir parantez arkadasımıza aittir tüm eleştirilere açıktır. corel draw ile yapılmıştır.

kuafrelilancorelalmas.jpg

yorumlarınızı bekliyoruz..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

dreadful44

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.malatyacilesiz.com
gayet güzel bir çalışma olmuş. fakat bana kalırsa resimler arasındaki yıldızları kaldırırsanız daha güzel olabilir. kolay gelsin.

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
fena değil uğraşılmış ama orta alttaki kızı sündürmeseniz daha hoş olmaz mı?

acem kızı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.paylasiminadresi.org
kızın saçlarında kırmızı ve sarı rengi var ama ilanda kırmızı yerine pembe rengi var renk uyumu biraz daha güzel olabilirdi..:)
hoş çalışma tebrikler

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kızın saçlarında kırmızı ve sarı rengi var ama ilanda kırmızı yerine pembe rengi var renk uyumu biraz daha güzel olabilirdi..:)
hoş çalışma tebrikler
Benekli fotoğraflarda dahil olmak üzere hepsi tabiki hazır görsel. Yani benekler fotoğrafın orjinalinde bire bir mevcut.

Adres ve diva güzellik merkezi yazmakla yetinmeyip keşke üzerinde biraz daha çalışsaydınız. Bir ilanı bu kadar çok fotoğrafa boğmak ne kadar mantıklı oda tartışılır. Bir iki algı konsepti ile daha başarılı çalışmalar çıkartabileceğinizi düşünüyorum.
Emeğinize sağlık

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. tesbitlerinizi dikkate alacağım. herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim.:rofl::rofl::rofl:

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışma güzelde ebatı nedir bunu .eline sağlık iyi çalışmalar

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Görünüş itibari ve fikir olarak güzel Ama..Zemindeki sarı renk öldürmüş çalışmayı.Sarı ve pembe uyumlu değil.Resimlerin arasındaki yıldızlar güzel tam yıldız değil ama hoş görünüyor.Adres fontu güzel değil daha estetik olabilir...Ama adrese bak ya bu demo çalışmamı ? :rofl::rofl::rofl:

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Neden parantez açmadı ki bu konuyu? Çekindin mi parantez? :D

Hoş görünüyor. :) Eline sağlık.

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
Neden parantez açmadı ki bu konuyu? Çekindin mi parantez? :D

Hoş görünüyor. :) Eline sağlık.

teşekkür ederim deniz. ben canana atmıştım baksın diye. sonra siteye falan koyalım diye düşündük. ben çok yoğun olduğumdan rica ettim sağolsun canan attı.:rofl:

Görünüş itibari ve fikir olarak güzel Ama..Zemindeki sarı renk öldürmüş çalışmayı.Sarı ve pembe uyumlu değil.Resimlerin arasındaki yıldızlar güzel tam yıldız değil ama hoş görünüyor.Adres fontu güzel değil daha estetik olabilir...Ama adrese bak ya bu demo çalışmamı ? :rofl::rofl::rofl:

teşekkür ederim sirine hanım. tavsiyelerinizi dikkate alacağım mutlaka. katılıyorum size. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: