Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet ya banada iş geldi bitane ve adam bende bir fiyat belirlememi istiyor 32 sayfa a4 dergi tasrım ve uygulama toplam fiyatı vey sayfa başına fiyatı nedir acaba ya en azında fikir verici bir kaç rakam yazarsanız çok sevinirim...
32-) Forum genelinde yapılan tasarım ya da işler için genel fiyat yazılması yasaktır. Fiyat araştırması yapan kişilerle fiyat teklifi verecek kişi ya da kişiler özel mesaj yolu ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Bu kurala uymayan kullanıcılara uygulanacak yaptırım Grafikerler.net yönetiminde saklı tutulur.
Daktilo'da dünya şampiyonalarına hazırlanmış hızlı yazan biri olarak ve piyasada 19 yıldır dizgi + tasarım işleri yapan biri olarak, dizgi işlerinizde hızlı ve en az hatalı çözüm sunuyorum. Bu konuda ihtiyacı olan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. Ayrıca az hatalı çözümler derken tashihi ni de ben üstleniyorum doğal olarak kontrol alıcıya ait olmak üzere.