Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dizüstü Alacağım Tavsiye Lütfen

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
S.A. arkadaşlar. Bu aralar dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Malum grafik programlarımı rahatlıkla kullanabileceğim, görüntü kalitesi çok iyi. Ayrıca her türlü ağır oyunları oynayabileceğim. İyi bir pc arıyorum.

Şu an peşin para yada kredi kartı ile alamıyorum. Senetli alabileceğim yerlerde. Samsung, Toshiba ve Casper var (benim düşündüğüm markalardan). Fakat kafama göre alıp pişman olmak istemiyorum malum sürekli alabileceğim birşey değil.

Casperin i7 işlemcili bir modeli var i740 4L35P onu almayı düşünüyorum, tavsiye edermisiniz. 2350 tl/15 taksit şeklinde. Piyasadan pahalı ama yapacak birşeyim yok kredi kartsız olunca böyle. Lütfen önerilerinizi yapın hangi marka iyidir, casper tavsiye ediyor musunuz. Toshiba düşünüyordum ama incelediğimde nasıl olsa içindeki parçalar markaya ait değil ve hepsinin içi aynı. Bu nedenle casper kafama yattı. Bu size danıştım modelde ekran kartı 2 GB. 1GB ı paylaşımsız. fakat kafama takılan 128 bit. Ben donanımdan çok anlamam bu 128 bit olması çok mu kötü. Bana en az 256 olmalı denilmişti. Ya da üstü. Bana tavsiyede bulunursanız alacağım modele karar veriri ve o modeli en uygun nerden bulabilirim diye araştırmaya girerim. Önerilerinizi bekliyorum.