Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
baktığınızda db simgesini görürsünüz zaten "d"j "b"arky den geliyor genel olarak bakıldığında ise turntable görüntüsü oluşuyor biraz kafa yordummu çok arkaplanda kalsada gözleri hafiften çatık kulaklı bi maskot'u andırıyor
baktığınızda db simgesini görürsünüz zaten "d"j "b"arky den geliyor genel olarak bakıldığında ise turntable görüntüsü oluşuyor biraz kafa yordummu çok arkaplanda kalsada gözleri hafiften çatık kulaklı bi maskot'u andırıyor
Hocam öyle diyorsan sen ortaya soyut bir tablo koymuşsun:rofl:. Genel olarak arkadaşlara katılıyorum sadelik logonun güzlliğini ortaya çıkartabilir. Size tavsiyem disklerin üstündeki beyaz çubuğu kaldırın, öyle daha sade ve güzel olabilir
Ben onu demek istemedim... Kişisel birşey oldugu için dj barky olsa demek istedim, hani isim ön plana çıksın diye... Ambleme diyecek birşey yok yani, çok güzel olmuş...
Herkesin algılayabileceği bir logo değil aslında, tabi hitap ettiğiniz kitleyi bilemem ama genel olarak düşünce hoş. Logo içindeki harfler daha belirgin olabilirdi. Elinize sağlık...