Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

djGHRE Logo

EDesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
ordaki kablo olmadı biliyorum ama istek üzerine koyulduğu için elimden gelen buydu...
Giresun'da bir Dj...

6568.jpg

Benzer konular

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Kablodan öte bir sorununuz var. Başlıkta Dj yazmasaydı logo içinde bulmama imkan yoktu.. Bence anlaşılır çalışılmalı.. Paylaşımlarınızın devamını diliyorum.

Not: Hemen belirteyim; Ghare gibi bir şey okudum :)

EDesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
Kablodan öte bir sorununuz var. Başlıkta Dj yazmasaydı logo içinde bulmama imkan yoktu.. Bence anlaşılır çalışılmalı.. Paylaşımlarınızın devamını diliyorum.

Not: Hemen belirteyim; Ghare gibi bir şey okudum :)

Haklısınız o yönden bakmamıştım daha yeni yeni öğrendiğim için hatalar oluyor ister istemez...
Birde kendi açımdan baktığımda logoyu ben yaptığım için bana normal gözüküyor ama karşı taraf bakınca anlamakta zorluk çekiyor...
Tavsiyeniz için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Nur

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Haklısınız o yönden bakmamıştım daha yeni yeni öğrendiğim için hatalar oluyor ister istemez...
Birde kendi açımdan baktığımda logoyu ben yaptığım için bana normal gözüküyor ama karşı taraf bakınca anlamakta zorluk çekiyor...
Tavsiyeniz için teşekkürler...

Eleştirimi doğru ve yarar sağlayacak birine yaptığımı görmek beni mutlu etti.. Asıl ben teşekkür ederim :)
Tez zamanda sağlam yol almanız dileği ile..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Logonun sizden ziyade hedef kitlenin nasıl anladığı ve ne şekilde okuduğu önemlidir.
Arkadaşların dediklerini tekrarlamayacağım.
Kolay gelsin.

xharem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eleştirimi doğru ve yarar sağlayacak birine yaptığımı görmek beni mutlu etti.. Asıl ben teşekkür ederim :)

nur hanım portfolyounuzu inceledim . tasarımlarınız hoşuma gitti fakat iletişim bilgileriniz yok. msn adresinizi özel den alabilirmiyim

EDesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
Ben de bu şekilde okudum.
Paylaşımlarınızın devamı dileğiyle, emeğinize sağlık. +1

:sweating:

İnşallah elimde geleni sağlıyacağım...

Logonun sizden ziyade hedef kitlenin nasıl anladığı ve ne şekilde okuduğu önemlidir.
Arkadaşların dediklerini tekrarlamayacağım.
Kolay gelsin.

Aklımda bulunduracığımdan emin olabilirsiniz...

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
ordaki kablo olmadı biliyorum ama istek üzerine koyulduğu için elimden gelen buydu...
Giresun'da bir Dj...

6568.jpg

dj yazısı gerçekten kuru kalabalık oluşturmuş başka yere monte etmeyi deneyin yada farklı bir fon renginde vurgulayın istek üzerine koymuş olduğunuz kulaklık jak girişini baştaki g harfine birleştirebilirsiniz veya g nin kuyruğuna dolanmış şekilde yapabilirsiniz ellere sağlık

EDesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.facebook.com
dj yazısı gerçekten kuru kalabalık oluşturmuş başka yere monte etmeyi deneyin yada farklı bir fon renginde vurgulayın istek üzerine koymuş olduğunuz kulaklık jak girişini baştaki g harfine birleştirebilirsiniz veya g nin kuyruğuna dolanmış şekilde yapabilirsiniz ellere sağlık

güzel fikirler 'Teşekkürler' elimden geldiğince deneyeceğim...