Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Doğal Dekupe

kamyoncu

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar öncelikle sitede yeniyim hepinize merhaba.

Benim size danışmak istediğim bir konu var. Amatör olarak PS ile ilgileniyorum ve başarılı olduğumu düşünüyorum bu konuda. Ancak yaptığım dekupeler beni tatmin etmiyor. Mesela ben bir insanı dekupe edip yeni bir arka plana yerleştirdiğim zaman doğal durmasını keskin hatlar olmamasını istiyorum. Bunu nasıl gerçekleştirebilirim yardım ederseniz çok sevinirim. :smile:

Benzer konular

ozgeeee

🌱Yeni Üye🌱
Sol tarafta bulunan arac menusunden magıc wand tool secenegini tıklayıp secmıs oldugun resmın gorunmesını ıstemedıgın kısmına tıklayıp delete yapıyorsun.Elde etmek istediğin görüntü ortaya çıkacaktır.Kolay gelsin.

apricot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
resim kenarlarını yumuşatman gerekir. Bunu silme aracınının optik değerini düşürüp te yaparsın.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
çok teşekkürler deneyeceğim :)

Silgi ile bu iş tam anlamı ile yapılmaz yapılmamalıdır. Çünkü istenilen orijinal görüntü hissini yakalamanız belkide çok zor olacaktır.

Bu konularda forumumuzda çok fazla anlatıma ulaşabilirsiniz. Konu açmak yerine var olan konuları inceleyip etüd yaparak istediğiniz işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz.

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Ps nin çok güzel bir özelliği olan Refine Selection Edge özelliği sana çok geniş bir sonuçlar yelpazesi sunuyor. Bir kaçı
-Hızlıdan mask uygulayabilir.
-Seçimi keskin veya yumuşak yapabilir.

daha fazlası için ps ni açıp denemeni tavsiye ederim

kamyoncu

🌱Yeni Üye🌱
Silgi ile bu iş tam anlamı ile yapılmaz yapılmamalıdır. Çünkü istenilen orijinal görüntü hissini yakalamanız belkide çok zor olacaktır.

Bu konularda forumumuzda çok fazla anlatıma ulaşabilirsiniz. Konu açmak yerine var olan konuları inceleyip etüd yaparak istediğiniz işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz.

eski konlara göz atmıştım ama çok eskilere bakamadım. gözümden kaçmıştır bundan sonra dikkat ederim kusura bakmayın

kamyoncu

🌱Yeni Üye🌱
Ps nin çok güzel bir özelliği olan Refine Selection Edge özelliği sana çok geniş bir sonuçlar yelpazesi sunuyor. Bir kaçı
-Hızlıdan mask uygulayabilir.
-Seçimi keskin veya yumuşak yapabilir.

daha fazlası için ps ni açıp denemeni tavsiye ederim

burda yazılanları tek tek deniyorum, ve iyi sonuçlar almaya başladım teşekkür ederim :)