Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

doğanoksijen için hazırladığım logo ve kurumsal örnekleri

Mirga

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok süper olmuş ellerine sağlık...

ANGEL439

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1. çalışmanı daha çok beğendim. yalnız dosya da degrede koyu kalmış. biraz daha açabilirdin.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
1. çalışmanı daha çok beğendim. yalnız dosya da degrede koyu kalmış. biraz daha açabilirdin.

valla baskıda süper çıktı. bence geçiş iyi oldu ilk başta matbaadan çok çekindim çamur edecek diye ama iyi bastı çalışmayı. yorum için teşekkürler bu arada birincisi satıldı. beğenin ortak:)

nosce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eline sağlık; ama ben sadece renklerin seçimini sevdim.

Saygılar.

krtlonr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel..özellikle renkler ve oksijen cok uyumlu olmus logoya baktıgında bıle ınsanın ıcı acılıyo:)

iyi çalışmalar

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Yanlış anlaşılmak istemem ama bana da bu logo tanıdık geliyor... Umarım sadece bir sanıdır. Belkide sen bile farkında değilsin bunun ama patent almışlarsa... :S Nerede gördüğümü bir hatırlasam...

ilhancolak

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ilkeguvenlik.com
Yanlış anlaşılmak istemem ama bana da bu logo tanıdık geliyor... Umarım sadece bir sanıdır. Belkide sen bile farkında değilsin bunun ama patent almışlarsa... :S Nerede gördüğümü bir hatırlasam...

Arkadaştan özür diliyorum ama bende aynı fikri savunuyorum . Kusura bakma cünkü bu logoyu bu tasarımların aynısını bende gördüm sadece renkler ve logonun ortasındaki sivri cıkıntının ucu değişik. Kardeş tekrar özür diliyorum ama bana bu biraz FAKE geldi. :S Üzgünüm

Sanırım bir hollanda reklam firmasının tasarımlarından bi örnek ti , hatta internet sitelerinde örnek olarak aynen senin tasarladıklarını yayınlıyordu. :S renk tonları kırmızı , turuncu , beyaz gayet iyi hatırlıyorum :S

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Arkadaştan özür diliyorum ama bende aynı fikri savunuyorum . Kusura bakma cünkü bu logoyu bu tasarımların aynısını bende gördüm sadece renkler ve logonun ortasındaki sivri cıkıntının ucu değişik. Kardeş tekrar özür diliyorum ama bana bu biraz FAKE geldi. :S Üzgünüm

Sanırım bir hollanda reklam firmasının tasarımlarından bi örnek ti , hatta internet sitelerinde örnek olarak aynen senin tasarladıklarını yayınlıyordu. :S renk tonları kırmızı , turuncu , beyaz gayet iyi hatırlıyorum :S

valla eğer öyleyse fiyasko olur. eğer hatırlarsanız veya denk gelirseniz sizden ricam bana linkini yollayın bende merak ettim

ilhancolak

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ilkeguvenlik.com
aynen aklımda , nerdeyse ben cizicem logoyu :pacman1: ama bukadar benzerlik pes dedirtir. sadece yaında firma adı yok o kadar.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
aynen aklımda , nerdeyse ben cizicem logoyu :pacman1: ama bukadar benzerlik pes dedirtir. sadece yaında firma adı yok o kadar.

valla ben hiçbiyerde görmedim bu logoyu tamamen aklımdan çizdim ama olası bir durum dünya üstünde o kadar şirket ve logo varki. denk gelmesi muhtemel yani. ama orjinal sunuma denk gelirsen o gördüm dediğin onu bana bi postala çok merak ettim cidden

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
kurumsalcon1ts9.jpg

27.png

Benzettiğim logolardan birisi. Evet biri bir benzemiyor ama benim işletmem olsa bu benzerlik bile beni rahatsız ederdi.

dolunay_m83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkler biraz gıcık gibi mi olmus ne...

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
kurumsalcon1ts9.jpg

27.png

Benzettiğim logolardan birisi. Evet biri bir benzemiyor ama benim işletmem olsa bu benzerlik bile beni rahatsız ederdi.

valla şimdi rahatladım benzettiğiniz logo deviantarsa sorun yopk çünkü tasarım olarak alakası yok. doğan oksijendeki yeşil alan d mavi alan o bundan ziyade orda bşka bişi var bir borunun ağzından çıkan gazı temsil ediyor o sizvri uç. deviantart sadece başharflerden oluşan bir logo. ben bu işe başlamadan evvel bilirim deviyi. eğer ona benzediğini düşünseydim bu logoyu kullnamazdım. zati benim yaptığım logo patentli tam bir karşılığı olsa buna izin alamazlardı. ama yinede duyarlılığınız için çok teşekkür ederim.

halilkayrak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dipnotiletisim.com
ilk bakışta Büyük bi "O" harfine benziyor her ne kadar 2 renkte birbirinden farkLı olsada; ama bu Logoya bi yandan anlam kazandırıyor, yeşil olan D ve tersi mavi D ikisi Oksijenin ilk harfini oluşturmuş gibi geldi gözüme, birde bu şirketin tam olarak ne iş yaptığını merak ettim doğrusu.. emeğine sağlık

Son düzenleme:

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
ilk bakışta Büyük bi "O" harfine benziyor her ne kadar 2 renkte birbirinden farkLı olsada; ama bu Logoya bi yandan anlam kazandırıyor, yeşil olan D ve tersi mavi D ikisi Oksijenin ilk harfini oluşturmuş gibi geldi gözüme, birde bu şirketin tam olarak ne iş yaptığını merak ettim doğrusu.. emeğine sağlık

bu şirket oksijen üretiyorlar. yani oksijen kaynak için hastaneler için oksijen tüpü üretiyorlar. logoyu iyi sentezlemişsin. ayrıca bütününe dikkat ettiysen bütünü bir borunun ağzı ve içinden çıkan sivri uç ise oksijeni temsil ediyor. yani borudan sızan oksijen gazı gibi. yorumun için teşekkürler.