Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

doğum günü hediyesi.. küçük ama çok etkili bir hikaye..

minal32

🌱Yeni Üye🌱
ben yeni üyeyim rep önemli değil her duyarlı kişi toplumda aç insanlarında olduğunu unutmamalı elinden geldikçe azda olsa yardımcı olunmalı kimin duası geçer belli olmaz..saygılar

seytan_crn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben yeni üyeyim rep önemli değil her duyarlı kişi toplumda aç insanlarında olduğunu unutmamalı elinden geldikçe azda olsa yardımcı olunmalı kimin duası geçer belli olmaz..saygılar

tamamiyle katılıyorum rep önemli değil ve gerçekten cok etkileyici... ki amcamda kore gazisi.. işte kıyamam şimdi ne zorluklar çekiyor. ki bunun gibi kaç bin insan vardır.. kim bilebilrki...

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Özür dilerim...

Böyle bir konuya, duyarsız kalmamak mümkün mü? :crying:
Teşekkürler shedesign.

Konuyu güncellediğin için sana da teşekkürler skyfox. :)

Özür dilerim. :crying:
"Böyle bir konuya, duyarsız kalMAmak mümkün mü?" yazmışım. :S

Düzeltiyorum:
Böyle bir konuya duyarsız KALMAK mümkün değil.

Paylaşım için tekrar teşekkürler shedesign. :angel:

Güncelleme için tekrar teşekkürler skyfox. :angel:

:iloveyou:

karaböcek

🏆Pro Tasarımcı🏆
hayatın gerçeklerini bunlar :( halimize şükredip , çevremizdeki bu gibi durumlarda olan insanlarımızı, özellikle de çocukları sevindirmeliyiz diye düşünüyorum !

paylaşım için teşekkürler

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yarın eşimin doğum günü...
Pasta dışında da hediye alacak paramız ne yazıkki yok...
Ama küçük yazılar , küçük mutluluklar yapmayı planlarken bu yazı ile karşılaştım...
Daha da bir şevk geldi içime...
Çok teşekkürler...

angelstoocry

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten çok etkileyici bir hikaye bu durumda olan insanlar için ufak iyilikler hiçbir zaman unutulmaz... paylaşımın için teşekkürler...

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçekten çok güzel ve anlamlı bir hikaye.Paylaştığınız için teşekkür ederim.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Fırına geldiğimde ortalıkta ekmek görünmüyordu. Eski bir dostum olan fırıncı,"Biraz bekleyeceksin hocam," dedi. "İki-üç dakikaya kadar çıkartıyorum." Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken, içeriye yaşlıca bir adamın girdiğini gördüm.Eskimiş ceketinin sol yakası altında bir madalya parıldıyor ve yürürken hafifçe topallıyordu. Selam verdikten sonra, fırıncının tezgahına yaklaşarak, "Ekmeklerimi alayım," dedi. "Benim ikizler acıkmıştır." Fırıncı,adamın kendisine uzattığı torbayı alarak tezgahın altına eğildi ve bir gün öncesine ait olduğu anlaşılan ekmeklerden dört-beş tane çıkardı.Ben o arada oturması için kendi yerimi o adama vermiş, tezgahın yanına iyice yaklaşmıştım.Ekmeklerden birkaç tanesinin şekli değişmiş, katılaşmış, taş gibi olmuştu.Fısıltı şeklinde fırıncıya sordum.Neden taze ekmeği beklemesini söylemiyorsun? Biraz sonra çıkacak ya!.."Bayat ekmekleri kendisi istiyor." dedi fırıncı. "Çok fakir olduğundan, ona yarı fiyatına veriyorum." "Kim bu adam?" diye sordum. "Kore gazilerinden " dedi. "Oğluyla gelini bir trafik kazasında vefat edince, ikiz torunlarını yanına almıştı.Yıllardır onlara bakıyor, hem de çok az bir maaşla." Fırıncının anlattıkları karşısında içimin yandığını hissediyor ve ufak da olsa bir şeyler yapmak istiyordum. "Aradaki farkı ben vereyim," dedim. "Hiç olmazsa bugün taze ekmek yesinler." Fırıncı, teklifimi kabul etti ve biraz sonra da, fırından yeni çıkan taze ekmekleri adamın torbasına doldururken şekli bozuk, bayat ekmekleri de tezgahın altına koydu. "Çok şanslısın hacı amca," dedi.Çocuklar için sana bugün pasta gibi ekmek vereceğim." Yaşlı adam, bir evlat sevgisiyle kucakladığı torbayı göğsüne bastırırken, "Allah, senden razı olsun evladım" dedi. "Bugün onların doğum günü olduğunu nereden biliyordun?"

dilerim birilerine burası arcılığı ile doğum günü hediyesi gitmesi için vesile olabilmişimdir..

Not: Duyarlı davranıp yorum yazanlara 48 saat içinde + rep vereceğim.. bu da size hediyem olsun diye

Öncelikle paylaşım için teşekkürler.Gerçekten insanların duyarlı olması gerektiği konularımızdan biri.Konuyu okurken insanların etkileneceği belli zaten.Etkilenmemek mümkün değil.Ama gel gelelim ''duyarlı davranıp yorum yazanlara kısmına''insanları duyarlı olmak için bi nevi zorlamak gibi bi durum sezdim.Yani sırf bi rep puan için yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.Konuyu okuyan kişi belki yorum yazmayacak ama belki duyarlı bi kişidir.Peki sizce yorum yazanların yüzde kaçından eminsiniz?Sizce kaçı duyarlıdır?Bunu bilemeyiz tabi.Siz konunuzu açarsınız duyarlı ve duyarsız olan insanları görürüsünüz vereceğiniz rep puanını kimselere bildirmeden söylemeden verirsiniz.Bence böylesi daha güzel olurdu:)

Not:Repin ne önemi var.Mühim olan insanlık.
tekrar teşekkürler...

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.Gerçekten insanların duyarlı olması gerektiği konularımızdan biri.Konuyu okurken insanların etkileneceği belli zaten.Etkilenmemek mümkün değil.Ama gel gelelim ''duyarlı davranıp yorum yazanlara kısmına''insanları duyarlı olmak için bi nevi zorlamak gibi bi durum sezdim.Yani sırf bi rep puan için yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.Konuyu okuyan kişi belki yorum yazmayacak ama belki duyarlı bi kişidir.Peki sizce yorum yazanların yüzde kaçından eminsiniz?Sizce kaçı duyarlıdır?Bunu bilemeyiz tabi.Siz konunuzu açarsınız duyarlı ve duyarsız olan insanları görürüsünüz vereceğiniz rep puanını kimselere bildirmeden söylemeden verirsiniz.Bence böylesi daha güzel olurdu:)

Not:Repin ne önemi var.Mühim olan insanlık.
tekrar teşekkürler...

Reyhan'cığım sana sonuna kadar katılıyorum.

Hayatın cilvelerinden küçük bir kesit sunulmuş.:)
Hikaye için teşekkürler. :)

BlackwomaN

🌱Yeni Üye🌱
Valla gözlerim doldu...Bende buna benzer bir olay yaşadım...Lisedeyken nüfus sayımında görev almıştım.Girdiğim bir evde yaşlı bir çift ve 2 çocuk vardı.Çocuklar çok mutsuz görünüyordu.Çift ise öyle tatlı ve iyiydiki anlatamam.Derken sorulardan birinde son 5 yıl içinde bir yakınınızı kaybettiniz mi sorusu vardı.İşte herşey ozmn başladı: Kadıncağız ağlamaya başladı; Evet ,var kızımı ve damadımı depremde kaybettim:((( Çocuklarıda yanımıza aldık ama yüzleri hiç gülmüyor diye ağlayarak anlatmaya başladı ..Birde baktım ki bir ben bir onlar ağlıyoruz.O zmn lisede okuyan 16 yaşında bir genç kızdım , ne cebimde onlra yardım edecek bir param nede imkanım vardı.Yıllar boyunca onlar hep aklımda kaldı ve o zmnlar birgün elime para geçsin bisilet alıp o çocuklara götürücem diyordum.Halada aklımdalar ama aynı yerdemidirler bilmiyorum.Bu yazıyı okuyunca yine aklıma geldiler...En çokta çifte birşey olursa bu yavrulara ne olucak diye düşündüm durdum hep çünkü çift baya yaşlıydı.Allah ömürlerini uzatsın inşallah...