graphicturk nice yıllara...
graphicturk uzun, sağlıklı mutlu bir ömrünüz olsun diliyorum.
Pasta dediniz geldim hemen
Doğum gününüz kutlu olsun graphicturk, nice sağlıklı, mutlu yıllara...
hep birlikte nice sağlıklı mutlu yıllar görürüz inşallahgraphicturk nice yıllara...
Nice yıllara Graphicturk....
Şarap tadında bir hayat dilerim..
winorlos (45), kagrafiek (44), bilal06 (40), boran46, hacimatrx (33), fahritoptas (32), ozguryemen (32), anadoluplaket66 (32), sinancil_ (31), efereklam (30), Cenkkaan_deniz (29), ibosa (29), print_82 (28), izzettin_47 (28), hisar1982, smallcn (26), cancagzim (26), Cemal Canlı (26), dlpn84 (26), grafi10 (25), xxnesquik (25), huseyin07 (25), kuralsız (25), g.ecglr (23), ilbeyi3244 (23), murekkeplekesi (22), omerkolakan (21), hale_ozln (20), hulya, zindan_yolcusu (19)
doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar nice mutlu senelere
Esracan nice yıllara arkadaşım
yanlız dünmüş doğum günün olsun sen yinede kabul etnice mutlu yıllara iyiki doğdun...her ne kadar doğum günlerinde burulsamda yaşlandım diyemi bilmiyorum ama hatırlanmak çok güzeldir.nice senelere...ailenle mutlu huzurlu olman dileğimle...
çok teşekkür ediyorum Reyhancım :kiss1:
Dünde olsa hatırlayan 2 kişiden biri sensin :crying: :wink:
Yok yok daha yaşlanmadık yaa 23 oldum yeni
Çok çokçok teşekkürler
çok teşekkür ediyorum Reyhancım :kiss1:
Dünde olsa hatırlayan 2 kişiden biri sensin :crying: :wink:
Yok yok daha yaşlanmadık yaa 23 oldum yeni
Çok çokçok teşekkürler
Doğum günün kutlu olsun.
Kusura bakmayın Esra hanım, ilk kutlayanlardan olmak isterdim ama anca kutlayabiliyorum :angel:
arty: arty: arty: arty: arty: arty: arty: arty: arty: arty:
doğum gününüzle beraber yeni yılınız da kutlu olsun :smile: arty: arty: arty: sağlıklı, mutlu, huzurlu seneler dilerim :smile:
arty: arty: arty: arty: arty: arty: arty: arty: arty: arty: arty:
Hiii.... nice güzel yaşlara yıllara inşallah.
Esracım fıstığım nice mutlu senelere canım.Tüm sevdiklerinle özellikle eşinle birlikte huzur dolu seneler...
Bu aralar gecem gündüzüm pek belli değil ben bende değilim pek...
Esracım nice yaşlara.
Ve mustafa abi çok çok çok özür dilerim geç olsun güç olmasın dicem ama bu beni ne kadar kurtaracak bilemiyorum sağlıkla nice nice yaşlara allah yokluğunu göstermesin