Doktorlar.net
dubster ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 244 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.emresecer.net 10 Şub 2012 #1
H hora 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Mar 2011 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 10 Şub 2012 #2 Yine harika. Çok beğeniyorum tasarımlarınızı. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
dubster ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 244 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.emresecer.net 10 Şub 2012 #3 hora' Alıntı: Yine harika. Çok beğeniyorum tasarımlarınızı. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... ben teşekkür ederim değerli yorumlarınız için
hora' Alıntı: Yine harika. Çok beğeniyorum tasarımlarınızı. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... ben teşekkür ederim değerli yorumlarınız için
Murat VARDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 27 Ara 2008 Mesajlar 3,774 Tepkime puanı 128 10 Şub 2012 #4 amacına uygun başarılı, emeğinize sağlık.
dubster ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 244 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.emresecer.net 10 Şub 2012 #5 Murat VARDAR' Alıntı: amacına uygun başarılı, emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.
Murat VARDAR' Alıntı: amacına uygun başarılı, emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.
twist ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Ocak 2012 Mesajlar 173 Tepkime puanı 7 10 Şub 2012 #6 başarılı bir çalışma ..paylaşımınız için teşekkürler...
dubster ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 244 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.emresecer.net 10 Şub 2012 #7 twist' Alıntı: başarılı bir çalışma ..paylaşımınız için teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... yorumunuz için ben teşekkür ederim.
twist' Alıntı: başarılı bir çalışma ..paylaşımınız için teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... yorumunuz için ben teşekkür ederim.
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 11 Şub 2012 #8 Yine bir "dubster" çalışması. Ne desem ki; her zamanki gibi, mükemmel. Ellerinize, gözünüze sağlık. Başarılar...
Yine bir "dubster" çalışması. Ne desem ki; her zamanki gibi, mükemmel. Ellerinize, gözünüze sağlık. Başarılar...
dubster ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 244 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.emresecer.net 11 Şub 2012 #9 özgüll' Alıntı: Yine bir "dubster" çalışması. Ne desem ki; her zamanki gibi, mükemmel. Ellerinize, gözünüze sağlık. Başarılar... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim
özgüll' Alıntı: Yine bir "dubster" çalışması. Ne desem ki; her zamanki gibi, mükemmel. Ellerinize, gözünüze sağlık. Başarılar... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim
vedfux 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 28 Şub 2008 Mesajlar 470 Tepkime puanı 6 11 Şub 2012 #10 pek anladığım iş değildir, görsel olarak baktığımda gayet güzel kullanımı karışık değil özellikle dikkat ettiğim konulardan birtanesi, başarılar
pek anladığım iş değildir, görsel olarak baktığımda gayet güzel kullanımı karışık değil özellikle dikkat ettiğim konulardan birtanesi, başarılar
dubster ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 244 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.emresecer.net 11 Şub 2012 #11 vedfux' Alıntı: pek anladığım iş değildir, görsel olarak baktığımda gayet güzel kullanımı karışık değil özellikle dikkat ettiğim konulardan birtanesi, başarılar Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
vedfux' Alıntı: pek anladığım iş değildir, görsel olarak baktığımda gayet güzel kullanımı karışık değil özellikle dikkat ettiğim konulardan birtanesi, başarılar Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
O omer_irfan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 25 Ara 2008 Mesajlar 27 Tepkime puanı 0 Yaş 34 15 Şub 2012 #12 çok hoş tebrikler...
dubster ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 244 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.emresecer.net 15 Şub 2012 #13 omer_irfan' Alıntı: çok hoş tebrikler... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 17 Şub 2012 #14 dubster, size birkaç sorum olacaktı arayüzlerle ilgili. Rica etsem mesaj kutunuzu boşaltmanız mümkün mü?
dubster, size birkaç sorum olacaktı arayüzlerle ilgili. Rica etsem mesaj kutunuzu boşaltmanız mümkün mü?
dubster ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 244 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.emresecer.net 19 Şub 2012 #15 özgüll' Alıntı: dubster, size birkaç sorum olacaktı arayüzlerle ilgili. Rica etsem mesaj kutunuzu boşaltmanız mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... mesaj kutum boş ama ne yazıkki özel üye olmadığım için mesaj gönderemiyor ve alamıyorum. profil bilgimdeki web adresimden bana ulaşabilirsiniz.
özgüll' Alıntı: dubster, size birkaç sorum olacaktı arayüzlerle ilgili. Rica etsem mesaj kutunuzu boşaltmanız mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... mesaj kutum boş ama ne yazıkki özel üye olmadığım için mesaj gönderemiyor ve alamıyorum. profil bilgimdeki web adresimden bana ulaşabilirsiniz.
jachn_07 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Tem 2010 Mesajlar 29 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.yasinnur.com 27 Şub 2012 #16 Tonlama, düzen, font, içerik, düzen , ... Kesinlikle kusursuz. Tebrikler.
hasanizma ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 27 Kas 2007 Mesajlar 137 Tepkime puanı 2 Web sitesi www.hasanatesmedia.com 28 Şub 2012 #17 üstad herkes çok beğenmiş ama beni sarmadı başarılar
Freelens 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 3 Tem 2008 Mesajlar 311 Tepkime puanı 20 28 Şub 2012 #18 Mesleki cagrisim almadim.
dubster ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 6 Ocak 2008 Mesajlar 244 Tepkime puanı 5 Web sitesi www.emresecer.net 29 Şub 2012 #19 jachn_07' Alıntı: Tonlama, düzen, font, içerik, düzen , ... Kesinlikle kusursuz. Tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. hasanizma' Alıntı: üstad herkes çok beğenmiş ama beni sarmadı başarılar Genişletmek için tıkla ... Doğrudur hocam Freelens' Alıntı: Mesleki cagrisim almadim. Genişletmek için tıkla ... Demekki sesi fazla yükseltmemişim
jachn_07' Alıntı: Tonlama, düzen, font, içerik, düzen , ... Kesinlikle kusursuz. Tebrikler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. hasanizma' Alıntı: üstad herkes çok beğenmiş ama beni sarmadı başarılar Genişletmek için tıkla ... Doğrudur hocam Freelens' Alıntı: Mesleki cagrisim almadim. Genişletmek için tıkla ... Demekki sesi fazla yükseltmemişim
burakkose16 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 29 Ocak 2012 Mesajlar 135 Tepkime puanı 1 Yaş 30 Web sitesi burakkose.blogspot.com 2 Mar 2012 #20 güzel tasarım