https://www.grafikerler.net/domain-alan-adimi-almislar-t50359.html Yukardaki konumdaki son durum:
Domaini aldığım adamla konuştum düzgün bir şekilde bir bir anlattım.Yok olmaz o bizim sorunumuz değil alantescil ve sizin sorumsuzluğunuzdan kaynaklanıyor dedi.Bir müddet konuştuktan sonra birkaç kontrol yaptı ve alan adımın hala benim adıma kayıtlı olduğunu yanlızca süresinin geçtiğini ve panelde durduğunu heran panelden düşebileceğini ve 23 tl karşılığı bu alan adını alabileceğimi söyledi.Şimdi konu şu.Arkadaşlar ben bu alanı uzun yıllar kullanmak istiyorum ve bu şirketle çalışmak istemiyorum.Acaba bu alan adı panelden düştükten sonra doru düzgün bir domain şirketiyle anlaşıp bu domaini onların kendi panellerine alıp bana satmalarını sağlayabilirmiyim?Yani "A" isimli şirketin panelinden düşürüp "B" isimli şirketin almasını,sonra "B" şirketinden bu alan adını satın almak mümkünmüdür?Bu şekilde tahminimce hem güvenilir bir şirketle çalışmış hemde fiyatı geçen yıl aldığım fiyata indirgemiş olurmuyuz?Bunu yapmamdaki amacı yanlış anlamayın 10 tl nin derdinde değilim
ancak bu şekilde benim gibi zor durumda kalmış bir çok kullanıcıya yol açmış olmazmıyız?