Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
senin yorumlarına bitiyorum ben yaa sürekli çalışmaları bir kalıba sokmaya çalışıyorsun tamam seni kırmayalım 'tebrik kartı' diyelim bu çalışmaya o zaman sana bir soru tebrik kartında tipografi uygulanamaz mı? kullanırsak kural hatası mı yapmış oluruz
elline sağlık akrdeşim.. ama biraz daha zor olanı denemelisin bana kalırsa... çalışmanda kırmızının koyu tonlarıda gidebilirdi aslında... ve silaha bi anlam veremedim ben...
elline sağlık akrdeşim.. ama biraz daha zor olanı denemelisin bana kalırsa... çalışmanda kırmızının koyu tonlarıda gidebilirdi aslında... ve silaha bi anlam veremedim ben...
değindiğin konu için çok teşekkur ederım cengız o sılah orda çok anlamsız değilmi. O hiç olmasa daha iyi olurdu bu. Ben öyle düşünüyorum çünkü silah bana hep şiddet hatırlatır, hiçte sevmediğim bir simge ve alettir. Silahsız bir yaşamı tercih ederim.
tşk ederim dostum zor olanı denemem için daha zaman var bu işi biraz daha öğrenmem lazım 'silah' konusunu da şöyle izah edeyim: umutsuz bir aşk - acıyı dindirmek için alkol - çıkmaza girmek ve intihar şeklinde düşünmüştüm ama ifade konusunda ne derece açık tartışılır
hasan kardeşş güzell çalışma gerçektendee sankii üzerinde biraz daha çalışsan daha bii güzel olabileceginii düşünüyorumm he ne dersinn yanılıyormuyumm:S emegine saglık...