Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çalışma güzel fakat yanar döner deyince sanki ilk aklıma gelen "sözüne güven duyulmayan" imajı geldi sahsen böle döner dükkanından almam ( acizane fikrim sadece )
çalışma güzel fakat yanar döner deyince sanki ilk aklıma gelen "sözüne güven duyulmayan" imajı geldi sahsen böle döner dükkanından almam ( acizane fikrim sadece )
Arkadaşım, isimleri değil malumunuz üzere logo çalışmalarını yorumluyoruz. Çoğu konuda bu tür yorumlar görmek beni rahatsız ediyor açıkçası. Yapılan çalışmaları değerlendirelim. Ayrıca yapılan logo oldukça güzel. Fakat renkler çok cansız duruyor. Bu nokta üzerinde biraz çalışılabilir. Kolay gelsin
isim hoş ama renkler cok mat geldi bana soluk durmuş acıkcası emeğine sağlık logoyla ilgili yorum yapmayacagım cunku acıkcası hosuma gıtmedı logo ama fıkır guzel
Bence logo gayet basarili olmus. Belki biraz dönerle baglantisi eksik logonun. Ama nasil degistirilir diye sorarsaniz, bi fikrim yok Benim hosuma gitti. Isim de gayet esprili. Güzel. Tebrikler.