patlangaçlar çok sivri. Çok göze batıyorlar. Ana kompozisyon ezim ezim ezilmiş. Ayrıca lavaş dürüm'e lavaş dürüm demenin bir gereği yok. Resmi var zaten. Özel döner ekmeğini de bu kadar abartılı belirtmek akıllara zarar. Ben ekmeği özel diye gidip döner yemem .. lezzetine bakarım. E ozaman "bu lezzet kaçmaz " patlangaç içine alınmalı değilmi..Ayrıca lahmacunların altındaki beyaz şey olmamış. Onun yerine yukarıdaki arkadaşın dediği gibi gerçekçi bir gölge vermelisin ama en önemli grafik hatası daha doğrusu pazarlama hatası fiyatın altta küçücük kalması.. Her yerede dünya kadar dönerci lahmacuncu pideci var..Neyin ne kadar kaliteli olduğunu anlatacak bir broşür olmadığına göre pazarlamanın teması matematik..O zaman fiyat ön plana çıkmalı..İddialıysa tabi. Bana fiyat çok iddalı gelmedi.. o halde o fiyatları kaldırıp yerine süper ... benzersiz lezzet gibi bişiler yazmak daha doğru olacaktır. Reklam abartmaktır zaten.. Yani maksat pide satmaksa benim önerilerim odur Sana, endirekt olarak lokantanın sahibi hacı emmiye..( herhalde hacıdır.. içimden öyle demek geldi..)