Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sigaris i siparis olarak degistir, üzerinde biraz daha calis döner havada kalmis aşçıyı daha büyük kullansan biraz daha görsellik katilabilir, eline saglik
bence bir kaç tane de tabakta döner resmi kullansan daha hoş ve dolu görünür.. ayrıca arka fondaki ateş dönerden fazla göze batıyo... biraz daha çalış derimm
sigaris i siparis olarak degistir, üzerinde biraz daha calis döner havada kalmis aşçıyı daha büyük kullansan biraz daha görsellik katilabilir, eline saglik
bence bir kaç tane de tabakta döner resmi kullansan daha hoş ve dolu görünür.. ayrıca arka fondaki ateş dönerden fazla göze batıyo... biraz daha çalış derimm
aşçının elinde döner bıçağı olmalıydı...leziz döner yazısına da ateş giydirmenin bi anlamı olmadığını düşünüyorum ...malum hertaraf zaten yangın yeri gibi...üzerinde daha çalışacağını düşnüyorum bu haliyle çalışma yerine oturmamış...asılı kalmış herşey...kolay gelsin...
El ilanı ve oldukça siyah tonlar mevcut. Dönerciye reklam yapıyorsan eğer iştah açıcı renkler kullanmanı öneririm.Daha canlı renkler kullanabilirsin. Örneğin kırmızı renk iştah açar turuncu vs..
Ayrıca el ilanında sadece sipariş bilgisi yazarak dezavantajlı oluyorsun. Adresini tel numarasını varsa internet adresini vs.. gibi bilgileride girerek tasarımı dahada profesyonel gözükmesini sağlayabilirsin. Kolay gelsin başarılar.
üzerinde biraz daha çalışman lazım.Kullandığın ateş görünümleri genelde kokoreççilerde kullanılıyor.Arkadaşların dediği gibi daha canlı renkler kullanırsan iştah açıcı daha iyi olacaktır.
ewt bu konuda arkdaşıma katılıyorum çok acemice bi tasarım eğer tasarım denirse hiç uğraşmamışsın tasarım sadece bi döner koymakla olmuyo arkadaşım biraz daha fazla görsellik koymalısın hayal gücünü kullan tşkr ederim