Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dörtel logo

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar bakalım sız hangisini beyenecek yada beyenmıceksınız..:tongueout:

07EY8.jpg

Benzer konular

drummer91

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Backround renkleriyle font renklerini aynı tutmayınız bence,canlı etkileyici gözükebilir.
Sanırım el şeklinde düşünmüssünüz logoyu ancak orada 5 parmak ve 1 el var:) bunlar benım gözüme takıldı..Kolay gelsin.

tearsnheaven

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben hiçbirisini beğenmedim, farklı bir yol izlemen daha doğru olacaktır

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Sadece yazı fontu ile yazılmış dört el yazısından başka bir şey göremiyorum logo ve amblem konusunda daha fazla araştırma yapıp yeniden çalışmanızı tavsiye ederim.

tearsnheaven

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sizin düşünceniz ama farklı bır yol derken anlamadım nasıl bır yol ısım bellı zaten fırmanın ne yapamam lazım neyse..

bir logoyu oluştururken bunu büyük ve küçük olarak düşünüp okunabilirliğini görmen gerekli, ayrıca bir zemin üzerinde nasıl duruyor onu da görmelisin.
hem rakamla hem de yazıyla yazdığın zaman kendisini tekrar edecektir, ben logoya baktığım zaman DÖRTEL mi yoksa DÖRT EL mi yoksa 4 EL mi ayırt edemedim, çalışmalarda renk ve font uyumu yok, dolayısıyla bu çalışmalar üzerinde vakit kaybetmene gerek yok başka bir yoldan kastımda buydu, ayrıca eleştirelere cevap verirken bitişteki neyse v.b. kinayeli sözlere gerek yok, bizler burada birbirimize yardımcı olması adına eleştirilerde bulunuyoruz, boş laf olsun diye de çok güzel olmuş, eline sağlık türünden yorumlar almak istiyorsan bu seni bir adım ötesine götürmez, kolay gelsin..

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
DÖRTEL'i 4 rakamı ve bir elle sembolize etmeniz itici olmuş. Renkler çok negatif.
Bu çalışmaları düzenlemek yerine yapılmış başarılı logo çalışmalarını inceleyip yeni baştan daha özgün çalışmalar yapmanızda fayda var.

sinemo7

🌱Yeni Üye🌱
bu kadar gülmemiştim arkadaş çok basit olmuş

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
Emeğine sağlık

darkart55

🌱Yeni Üye🌱
ilk aklına gelen herkesin aklına gelendir...bence bu cümlemi biraz düşün ondan sonra maus salla...

ozlem aslan

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk aklına gelen herkesin aklına gelendir...bence bu cümlemi biraz düşün ondan sonra maus salla...

filozof sun anladım maus sallama diil müsterı bunu ıstedı bende yaptım adam boyle seylerden hoslanıyo dıger calısmalarıma bakın bıde logo kurumsal kımlık ama masallah ıtıcı ne varsa soylendı bu logo ıcın bıde güzel tarafından baksanız kimseye güzel olmus deyın demedım yorum dedım ama siz filozofluk yapmıssınız...

slyyls

🌱Yeni Üye🌱
Bence logoların hiçbiri güzel değil. Hani şunu değiştirseniz güzel olacak diyebileceğim bir durumları da yok bence. Yorum yapamıyorum o yüzden.

Yazılarınızı okudum ve müşterinin "4 el" temasını istediğini söylemişsiniz. Müşteri isteklerini malesef değiştiremiyorsunuz. Bu yüzden müşterinin size dayattığı kriterleri bize söylerseniz belki size daha fazla yardım edebiliriz. Sonuçta bu forumun amacı kötüyle dalga geçmek değil. Ortaya güzel şeyler çıkmasına yardımcı olmak. Siz bize nekadar yardım ederseniz , biz de size o denli faydalı oluruz kanısındayım. Ama benim gibi düşünmüyor olabilirsiniz. Ona da saygı duyarım.

sedatyamaci

🌱Yeni Üye🌱
bence 8. sıradaki güzel olmuş (siyah arka planlı)... ama o da çok iç mi kapatıyor , yoksa bana mı öyle geldi :)