Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dosya Kapağı Tasarımım YENİ

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
diger konumla bişrleşitği için kimse göremdi sanırım oyuzden HORUS tanrica ettim o konudan silmesi için ..

Arakdaşlar aşağıdaki tasarımlarım bir laboratuar çin dosya kapağı

sizlerden yrum bekliyorum Müşteriye göstermeden önce ...

dosya%20adr%20v%202edat.jpg

dosya%20adr%20mavi.jpg

dosya%20adr%20mavi%20turuncu.jpg

dosya%20adr%20siyah.jpg

dosya%20adr%20t%C3%BCp%20siyah.jpg

dosya%20adrt%C3%BCp%20siyah%20mavi.jpg

dosya%20adr%20bordo.jpg

dosya%20adr%20hap.jpg

dosya%20adr%20i%C4%9Fne%20siyah.jpg

dosya%20adr%20i%C4%9Fne%20mavi.jpg

Adr1.jpg

adr2.jpg

bir kaç tane daha var
ekleyeceğim buraya onlarıda

Son düzenleme:

Benzer konular

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
adr3.jpg

dosya%20adr%20konsept1.jpg

dosya%20adr%20konsept2.jpg

dosya%20adr%20konsept3.jpg

konsept4.jpg

Bir Kaç Adet daha var onlarıda sonra koyarım bunlara bşiler yaıznda
:)

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu gibi başlıklar için yeni konular açmaktansa eski konunuza devam ederseniz hem yorumları bir arada alırsınız hem ileride iş teklifleri için iş verenlerden daha olumlu bir şekilde teklif alabilirsiniz. Ayrıca forumda konu yoğunluğunada sebep olmamış olursunuz...

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Diger konuamda birleştirmişti HORUS ama Ozamanda kişiler eski konuya yorum yapıldı sanıyor ve bu yeni çalışmamdan haberleri yok .. oyuzden yeni bir konu çayım dedim HOrusa MSJ atım ama cvp gelmedi
...

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Değerli tasarımcı arkadaşım, göndermiş olduğun çalışmalar temelde birbirine benzer işler, birde arka arkaya gelmesi inan benim bile kafamı bulandırdı. Biraz sabırlı olsan diyorum yavaş yavaş., hem biz hazmetsek, hemde izleyici arkadaşlar yorumlardan gerekli kazanımları elde etseler fena olmazmı diyorum.
Bir fikir sadece bilmem sen ne dersin?

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
:) olabilir hocam ben sadece firmaya göstereceğinde fiirmanın ana renkleri var mavi olanlar fakat başka renkte kullanmak istiyoruz dedi bu sefer kapakta oyuzden bir kaç renkte tasarlayın dedi bende elimden geldiği kadar renk çeşidini bol yaptım ana tasarım 5 faakt renk ve değişmelerle 20 ye akdar çıkıyor

firmaya gööstereceğim hangisini begenirse .. oyuzden hepsini koyim dedim daha koymadıgım 5 farklı renk ve 5 farklı tasarım var hocam .. :)

sizlerden yrorum alayım dedim hangisi daha güzel göze hitap ediyor diye yada hataları ve eksikleri diye ..

sadec bazı resimlerde EKG Çizgileri resmin ana objenin örneğin iğnenin üstüne binmiş..

buralardaki hataları orjinalinde düzelttim onları göz ardı edin değerlendirirken

emine_23

🌱Yeni Üye🌱
bi şey sorcam bu hayat çizgilerını kullanmak zorundamısın genel ıtıbarıyle ıyı olmuş

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Ben çalışmalarının olumlu bir şekilde değerlendirilebilmesi için bir uyarıda bulundum. Eğer çalışmalarını uygun bir şekilde daha sınırlı sayıda kategorize edip yayınlarsan. Daha sağlıklı sonuçlar alırdın. Madem dediğim dedik diyosun sen bilirsin. Benden bu kadar.
Kolay gelsin.

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
bi şey sorcam bu hayat çizgilerını kullanmak zorundamısın genel ıtıbarıyle ıyı olmuş

Kullanmak zorunluluğum yok ama bu DOSYA İKİYE KATLANACAGI için ön sayfadan arka kapa dogru uzayan bir obje olsun istedim tşk ederim genel olarka begendiğin için ..

Cahit hocam dediğimd edik diye değil

onları eger tekrar düzenleme seçeneğim varsa bir kaçını çıakrtayım ve ozaman

tekrar az sayıda ekliyim
sonra youmlar geldikçe
yenilerini ekliyim isterseniz
dediğimd edik meselesi
değil bu ..

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
Şimdi iyi olmuş hepsi desem yalan söylemiş olurum.. Kötü desem bakıyorum biraz tezcanlısınız.. Heyecanınıza hak vermiyor değilim. 12. sıradaki üzerinde çalışmanı dilerim.. Birde sana bir ticari sır.. Müşteriye ne kadar çok çeşit gönderirsen o kadar kaliteyi düşürürüler.

rabitelli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabitelli.com
Şimdi iyi olmuş hepsi desem yalan söylemiş olurum.. Kötü desem bakıyorum biraz tezcanlısınız.. Heyecanınıza hak vermiyor değilim. 12. sıradaki üzerinde çalışmanı dilerim.. Birde sana bir ticari sır.. Müşteriye ne kadar çok çeşit gönderirsen o kadar kaliteyi düşürürüler.

kaliteyi düşürmeseler bile kafaları karışır, herşey çorba olur. tecrübe ile sabit bir olay anlatayım. pazarlama stratejileri ile ilgili bilgiler veren bir kitaptan edindiğim bilgidir: amerikada üşenmemişler; yanlış hatırlamıyorsam fuarın birinde 2 stand kurmuşlar. birine 3 farklı ürününün 3 çeşidini, diğerine de 3 farklı üründen sadece birer çeşit koyup yatmışlar pusuya...

çeşidin az olduğu standtan yapılan alışveriş oranı diğerinin neredeyse 3 - 4 katı çıkmış.

hadi kitabı boş ver... milattan önce, sanırsam dinozorlar çağı... ilk işimi aldım, tam bir kurumsal çalışma; ortada hiç birşey yok ve tümünü ben yapacağım. logodan başlayayım dedim ve o hevesle 50den fazla alternatif sundum.

sonuç: çorba (hem de ne çorba...) :)
naçizane öneri: bize sunarken alternatifleri en fazla 4 ya da 5'e , müşteriye sunarken de en fazla 2ye indir.

umarım yazdıklarım işe yarar...

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
işte bende bu yüzden bunları sizinle paylaşıyorum ebdnençok deneyimli abilerim ablalarım ve arkadaşlarımdan deneyimler kazanıyrum daha sonraki çalışmalarımı buryaa en faazla 5 tane yuklerim ki daha az alternatfi olsun....

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
mapuskusa katılıyorum. ben tasaımları yaparken sunu uygululoyurm en az 3 en fazla 5 calısma yapıyorum. sonucta her musterı ılla kendı gorusunu ve yorumunu yapmanızı ıstıyor. yanı bızım goruslerımızın pek onemı yok. bu bı gercek ve muşteri velinimet dusuncesı agır bastıgı ıcın. genelde senın calısmalarının cogu boşa gidiyor. o yuzden emegıne yazık olmasın. ve yaptıgım calısmlardan en begenmedıklerımı gosterıyorum. musterıden gelen tepkılere gore benım begendım don bır calısmayı yıne musterının goruslerı dogrultusunda hazırlıyorum ve musterı memnunıyetını tek tasarımda yakalıyorum. tawsıye ederım uygulayın :) ellerıne saglık ıyı ya da kotu... hıc bır yorum yapmıyorum sadece megıne ve sabrıha hayran kaldım. ben bu kadar ugrasmam bı musterı ıle kusura bakmayın ama cıdden ugrasmam. bu musterıyı memunun edene kadar en az 4 ıs bıtırırım ben. ama yınelıyorum emegıne ve sabrına saglık.

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
peki Tşk Ederim aDoBe

Bunlarda Onlardan Sonra Yaptgım Digerleri...

22.jpg

20.jpg

19t.jpg

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
son üç tanesinde eldivenin altında dekupaj hatası var (daha doğrusu unutulmuş bölge)

ce iso vs. logolarının arka kapakta olması gerekir. ön kapağın sağındaki ikonlardan başka birşey kullanma bence. Ekg çizgisi bu çalışmada fazla.
Eğer firmanın logosunda bu font (revue) yoksa ve sen seçtiysen bu fontu değiştir bence.
Sarı ve siyah renkler kimyasal maddeler açısından iyi seçilmiş ama kimyasal atıklarla karıştırılabilir bilinç altında. Üstteki sarı şeridi kaldır bence, sade olsun =)
Nacizane görüşüm bu şekildedir (son çalışma için)

Ayrıca çok çok çok fazla numune çıkarmışsın. Müşterinin kafası karışıp yeni tasarımlar isteyebilir, bu da seni daha çok uğraştırır, diğer taraftan işi zevkle yaptığın her halinden belli. Daha farklı numuneler istendiğinde şevkin kırılabilir. Bence iki çalışma yeter. Tasarım makinesi olarak görmemeliyiz kendimizi...

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
son üç tanesinde eldivenin altında dekupaj hatası var (daha doğrusu unutulmuş bölge)

ce iso vs. logolarının arka kapakta olması gerekir. ön kapağın sağındaki ikonlardan başka birşey kullanma bence. Ekg çizgisi bu çalışmada fazla.
Eğer firmanın logosunda bu font (revue) yoksa ve sen seçtiysen bu fontu değiştir bence.
Sarı ve siyah renkler kimyasal maddeler açısından iyi seçilmiş ama kimyasal atıklarla karıştırılabilir bilinç altında. Üstteki sarı şeridi kaldır bence, sade olsun =)
Nacizane görüşüm bu şekildedir (son çalışma için)

Ayrıca çok çok çok fazla numune çıkarmışsın. Müşterinin kafası karışıp yeni tasarımlar isteyebilir, bu da seni daha çok uğraştırır, diğer taraftan işi zevkle yaptığın her halinden belli. Daha farklı numuneler istendiğinde şevkin kırılabilir. Bence iki çalışma yeter. Tasarım makinesi olarak görmemeliyiz kendimizi...

FİRMA fontu sabit..
yazı karakteri falan .. fazla seçenek olması bunu hocama göstereceğim hocamın seçtiği 3 tanesini firmaya göstereceğiz hepsini firmaya göstermeyeceğim tabi :)

o unutulmuş bölge için evet :)
sen söylemesen fark etmemiştim çok acele yaptım onu

onu silerim ordan ddekupeyi hallederim tşk edrim uyardıgın için...

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet Arkadaşlar Olay Sonuçlandı ..:
firma ilk yaptıgım Çalışmayı begendi Mikroskop olanı..

birde O Kan tuplerini begendi İkinci yaptıgım çalışma Yardımcı Olan Arkadaşlara Tşk ederim Fikir Vererek ...

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Peki geçmiş olsun diyelim, umarım buraya kadar olan, eleştirel yorumlarımızın sana bir katkısı olmuştur ve umuyorumki göstermiş olduğunuz aceleci tepkilerin ne kadar gereksiz olduğunu, ayrıca bizim niyetimizin seni daha iyiye taşımak olduğunu anladığınızı umuyorum.

Bundan sonraki çalışmalarınızda hep söylediğimiz gibi daha iyiye doğru gideceksin ve şimdiki yaptığın çalışmalardaki eksiklerini kendin göreceksin. Tasarımlarını geliştirirken geçirdiğin aşamaları iyice kavrayarak diğer arkadaşlarada yorumlarınla katkıda bulunarak ilerlemelerini sağlarsan dahada memnun oluruz.

Kolay gelsin.