Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim sorunum şu.Daha önce ps cs5 kullanırken dosya aç kısmında bir resmin üzerine tıkladığımda önizlemesini görebiliyordum.Şimdi PS CS6 portable kullanıyorum ve dosyaların önizlemesini göremiyorum.
aynı sıkıntı bende de var ben cs6 full kullanıyorum ama aynı şekilde bende de görünmüyor önizlemeler. bir bilen varsa yardım ederse sevinirim arkadaşlar.
sorunun pc nizde olduğunu düşünüyorum.windows 7 ve üzeri kullanıyorsanız simgeleri büyük boyutta görem seçeneği var.Fakat pprofesyonel bir grafiker olmak istiyorsanız Adobe Bridge'yi Photoshop'la entegre kullanmayı öğrenin,çok çok işinize yarayacak
Arkadaşlar benim sorunum şu.Daha önce ps cs5 kullanırken dosya aç kısmında bir resmin üzerine tıkladığımda önizlemesini görebiliyordum.Şimdi PS CS6 portable kullanıyorum ve dosyaların önizlemesini göremiyorum.