Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dreamwaver ile tam ekran yapm

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
bunu bir görselle anlatayım sanırım bahsettiğim şey anlaşılmadı.

burada tablo 1024px ve 1024x768 çözünürlükte tam ekran gorunecektir
90601160.jpg

ama 1280x800 çözünürlükte tarayıcıda bu şekilde gorunecek
43416971.jpg

tabloyu resimdeki gibi 1024 px değilde %100 yaptığımızda ise
50726771.jpg

kullanılan ekran çozunurluğu ne olursa olsun tablo kenarlarına tasarımı parçalarken ayarladığımız resimleri koyduğumuzda resimdeki gibi tam ekran gorunecektir..

47648368.jpg

bu da tasarımı parçalarken yapabileceğimiz bir şey devam resimlerini parçalarken ayarlamak gerekli ve tablo arkasına değil, %100 olan tablonun içine bg resmi olarak almamız daha sağlıklı ve sağlamm olcaktır.

Elinize sağlık güzel anlatmışsınız da ben sizin son yazdığınızı görmemiştim. Anladım yani ne demek istediğinizi. :smile:

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Elinize sağlık güzel anlatmışsınız da ben sizin son yazdığınızı görmemiştim. Anladım yani ne demek istediğinizi. :smile:

son cevabım için alternatif bir çocum değil mesajını yazdığınızı sanarak hazırladım bunu ama olsun mutlaka faydalı olacaktır konuyu takip edenlere:)

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
art-izz çok güzel bir anlatım olmuş.emeğinize sağlık..

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
son cevabım için alternatif bir çocum değil mesajını yazdığınızı sanarak hazırladım bunu ama olsun mutlaka faydalı olacaktır konuyu takip edenlere:)

Elbette. :wink: Kolay gelsiin.

art-izz çok güzel bir anlatım olmuş.emeğinize sağlık..

arkaadşlar hepinize çok teşekkür ederim gerçekten.beni maruz görün birşeyler öğrenmek istiyorum ve sorularımla insanları sıkıyorum sizede aynı şekilde davranmışsam affola

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
arkaadşlar hepinize çok teşekkür ederim gerçekten.beni maruz görün birşeyler öğrenmek istiyorum ve sorularımla insanları sıkıyorum sizede aynı şekilde davranmışsam affola

Olur mu hiç öyle şey? İşi olan yazmaz zaten Anıl. Sen rahat ol. Burası paylaşım forumu, elbette bilgilerimizi paylaşacağız. Umarım anlamışsındır artık. Yardımcı olabilmişizdir.

Kolay gelsin. =)

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆

burada herkes birbirinden birçekler öğreniyor ve soru cevaplamaktan sıkılan hiçkimse bu konularla ilgilenmez merak etme cevaplanıyorsa bil ki sıkılmıyordur cevabı verenler:)

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
burada herkes birbirinden birçekler öğreniyor ve soru cevaplamaktan sıkılan hiçkimse bu konularla ilgilenmez merak etme cevaplanıyorsa bil ki sıkılmıyordur cevabı verenler:)

gerçekten çok teşekkürler hocam ya valla burdan bişeler öğrenince çok mutlu oluyorum ufak şeyler bilr öğrenmeyi çok seviyorum kendimi geliştirmek adına yapıyorum bunları...