Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dreamweaver işime yarar mı ?

dreadful44

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.malatyacilesiz.com
öncelikle 1 programla bütün işi halledemezsin. şimdi banner, bar, vs. tasarımı için photoshop veya corel yeterlidir. site tasarımı içinde eğer dreamveawer ı yapamazsan frontpage ile de başlayabilirsin. ben aynı şekilde yaptım. sonra dreamveawer a geçersin.

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
arkadaşlar photoshopda hazırladığım tasarımı neden alamıyrum ben buraya :( dediğiniz gibi save for wep site dedim olmadı :(
16926320.jpg

lastone1

🌱Yeni Üye🌱
Buradaki HTML 1 ve HTML 2 modülleri meslek liselerinde dekullanılmakta ikiside çok değerli kaynaklar. Ben bu kaynakları kullanarak öğrendiğim söyleyebilirim. Ama şu var sana bir tavsiye bu modülleri kaynak olarak kullanmak dışında. indirdikten sonra çıktısını al ve bir kenarda dursun canın her sıkıldığında aç kitap okur gibi oku. İlerde okadar faydasını görürsünkü. Ben böyle yapardım artık nasıl meraklıydım anla sende de benim kadar merak varsa rahatca öğrenirsin. Ayrıca her türlü sorununda sana destek olabilirim. iyi çalışmalar. İyi okumalar;)

bende yolun başındayım ama yukardaki dersler gerçekten çok güzel.
bende daha önceden yani bu site ile tanışmadan önce anlayan arkadaşlarıma sorduğum zaman onlarda önce html demişlerdi.
sizde onları doğrulamış oldunuz.teşekkürler. :smile: