Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

düğün salonunun girişine asılcak bir afiş çalışması

grafik_Jİİ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeş yanlış anlama sadece senin iyiligin iiçin bence ilk olarak fontlar keisnlikle yanlış kullanmışın sonra siyah beyaz üzerinde ısrar ettilese yazıyıda ona uytgun bir konsept kullanabilirdin arkadaşlarında dediği gibi siyah beyaz üserinde pek şık durmamış ve damat 'ın saçlarının oldugu bölüm montajlandıgı belli birde resimleri biraz daha büyük kullanabilirsin...

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
damat biraz silik kalmış geline göre.

aysel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
süpeeeeeeeeeeeeeeeer

isacan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
paylasım için sagolll font konusunda bahtınura katılıyourmm emegıne sağlıkkk

baskici46

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
siyah zemin, siyah beyaz resim ve isimlerin fontu güzel ama aşağıdaki evleniyoruz yazısı sanki emanetmiş gibi duruyor.veya hiç yazılmasada olur evleniyoruz yazısı...

eemree

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben begendim calismani ellerine saglik.. zaten gelinle damat ta yakismis, daha ne olsun :)
kolay gelsin....

nagehanozbay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bahtınura katılıyorum. siyah güzel olmuş. bence güçlü bir renk. ama evleniyoruz yazısındaki "i" nin noktası çok göze batıyor. ama isimlerin yazdığın fontu çok beğendim. eline yüreğine sağlık. darısı herkesin başına :)

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
bencede tek sorun evleniyoruz yazı fontu ve altına verdiğin beyazlık. beyazığı biraz daha azaltırsan daha hoş görünür. ellerine ve yüreğine sağlık.

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
bazı arkadaşlarımız demişki renkli olsun.renkli olsa bu kadar güzel olmazdı.Kardeşim emeğine sağlık Çok güzel.devamını bekleriz...