Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yorumlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar. Her geçen gün daha kapsamlı çizimler yapmaya çalışıyorum. Bu çalışmalar askerden sonrası için birer taslak niyetine çizdiğim çalışmalar. askerlik sonrası tablet alıp bunları renklendirme olayınada girecem inşallah.
filizdmr takibin ve beğenin için teşekkür ederim. En son yaptığım çalışmayıda kontur çizgilerini geliştirerek tekrardan revize ettim. Daha sonrasında ise figürün ayrıntılarını belirtmek için geçici bir renklendirme yaptım. Bu renklendirme photoshapta yapılmadı. Freehand programında yaptım. Dolayısıyla öyle geçişli renkler felan yok. Photoshop programında daha sonra tekrar ele alıcam.
filizdmr takibin ve beğenin için teşekkür ederim. En son yaptığım çalışmayıda kontur çizgilerini geliştirerek tekrardan revize ettim. Daha sonrasında ise figürün ayrıntılarını belirtmek için geçici bir renklendirme yaptım. Bu renklendirme photoshapta yapılmadı. Freehand programında yaptım. Dolayısıyla öyle geçişli renkler felan yok. Photoshop programında daha sonra tekrar ele alıcam.
Yusuf hani beraber renklendirecektik bunu,evet evet fotoşopta tekrar ele alıcaz yoksa çalarım küreniçini mürekkebi tadında,pembe tonlar iyi oturmuş güzel gidiyor ellerine sağlık.
Yusuf hani beraber renklendirecektik bunu,evet evet fotoşopta tekrar ele alıcaz yoksa çalarım küreniçini mürekkebi tadında,pembe tonlar iyi oturmuş güzel gidiyor ellerine sağlık.
O fasılı yapacaz yav) konturler benden boyalar senden misali oturup bu işi selim abi hocalığında üç evrede ele alacağız alicim) selim abiden kağıt kalem karalama dersi, senden tablet dersi, benden öğrencilik ve hayal gücü) özalada çay servisini verdikmi yeni bir sanat akımı başlatmış olacağız))
Yorumlar için teşekkür ederim öncelikle. Son zamanlarda yaptığım bir çalışma vardı. Henüz bitmedi ama buralar fena halde sallanıyor. olurda yıkılırsa bina bilgisayar harap olur. en azından nette bir örneği bulunsun
Henüz çalışma aşamasında geçici renkler attım çizimden pek anlaşılmıyor diye.
Yakından takipçin olarak çizimlerini tek bir başlık altında toparlamana sevindimHepsi birbirinden farklı ve güzrl eline,emeğine sağlık başarıların daim olsun arkadaşım...
Çalışma tam bitmemiş ama ; Mesela kıyafetin motifli yerleri olan yeşil kısımları altın görünümü yada metal bir görünüm verirsen çok güzel tamamlar gibi geldi Eline sağlık kolay gelsin..
Çok başarılısınız tebrik ederim. Konya'ya gelmeme az kaldı, sizinle bizzat tanışmak isterim ramazandan sonra. Dükkanıma davet etsem sizi, çay ikram ederim, muhabbet etmek isterim sizinle. Çok müthiş ya, hayran kaldım çiziminize, daha doğrusu sanatınıza. Çizim demek hafif olur