Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dünit logosu

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Dünit;Dicle Üniversitesi Tiyatro Topluluğu

Tiyatroda ela alınan en genel tema ağlayan ve gülen insan ifadeleridir...
Uygun fontlara bu tema işlenerek Dünit oluşturuldu.Renk Site Arka fonuna uygun olarak beyaz seçildi...:emo1:

dnitsunumbp8.jpg

Benzer konular

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ağlayan ve gülen yüz ifadeleri birbirinden bu kadar farklı olunca logon yine dağınık olmuş arkadaşım. Logo illaki beyaz olacaksa mutlaka konturlerinin veya gölgelendirilmenin iyi yapılmış olması gerekir aksi halde görünmez, dikkat çekmez... Naçizane önerimi soracak olursan öncelikle fontu değiştirmeli, harfleri tek bi taban üzerinde tutarak yüz ifadelerini birbirine uygun hale getirmelisin.

İyi çalışmalar

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Renk Site Arka fonuna uygun olarak beyaz seçildi diye bir ibare var, lütfen dikkatli okuyalım :)

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
alttaki yazı eğik olmamalı.
ağlayan yüzü arka fona buyuk bir şekilde açık renkte koymalısın.
daha guzel olcak gibi.
emeğine sağlık

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Renk Site Arka fonuna uygun olarak beyaz seçildi diye bir ibare var, lütfen dikkatli okuyalım :)

Site arka fonu derken??? Bu logo hep aynı fonla hep aynı yerdemi kullanılacak beyaz kağıda basılcağı zaman ne olacak??? Diyelimki hep siyah fon üzerinde duracak o zaman siyah fonlu olarak sunum yapmalısın

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk olarak Reklam içereceği için site adını yazamıyorum, ama biraz araştırırsan bulabilirsin, ikinci olarak, Kağıda basılacağı zaman uygun bir renk ayarlanır...Beyaz kağıda beyaz basacak değiliz :)

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
İlk olarak Reklam içereceği için site adını yazamıyorum, ama biraz araştırırsan bulabilirsin, ikinci olarak, Kağıda basılacağı zaman uygun bir renk ayarlanır...Beyaz kağıda beyaz basacak değiliz :)

hocam sen cidden eleştiri kaldıramıyorsun galiba yahu, insanları hayallerinde canlandırmak zorunda bırakıyorsun, "siyah zemine gelsee, hımm şöyle olacakmış" böyle mi düşünmeliyiz sence? ya da senin logolarına cidden yorum yapmak zorunda mıyız? yoksa sen buraya logoyu eklerken "yahu isteyen takılsın, aman ben yaptım zaten" şeklinde mi düşünüyorsun?

"Beyaz kağıda beyaz basacak değiliz :)" nerden bilelim? buraya beyaz zemine koyup yorum isteyen biri olarak bence beyaz kağıda da basabilirsin :)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Eleştirilere eleştiriyle karşılık vermem kimseyi rahatsız etmesin ,Eleştirilere sert bir dille karşılık verseydim ozaman eleştiri kaldıramıyo olurdum , ama farkındaysanız eleştirilere farklı eleştiriler yapıyorum, buda gayet normal.Beyin jimnastiği yapmak, Hayallerde Canlandırmak Grafikerlerin işidir...Burda farklı bir renkte sunum yapsaydım , başka bir renk sorun konusu olacaktı :)Herşey tamam ,renkte sorun varsa onuda düzeltiriz :) Tşkler ilginiz için

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ağlayan ve gülen yüz ifadeleri birbirinden bu kadar farklı olunca logon yine dağınık olmuş arkadaşım. Logo illaki beyaz olacaksa mutlaka konturlerinin veya gölgelendirilmenin iyi yapılmış olması gerekir aksi halde görünmez, dikkat çekmez... Naçizane önerimi soracak olursan öncelikle fontu değiştirmeli, harfleri tek bi taban üzerinde tutarak yüz ifadelerini birbirine uygun hale getirmelisin.

İyi çalışmalar

Sayın Yosa bakınız yukarıdaki yazımda sizi eleştiren değil olumlu bir yönlendirme yapmışım... Her yazılan yorum eleştiri değil kişinin şahsi fikridir. Ayrıca,eleştirilerilere sert cevaplar yazmıyorum demişssin bence yazılanları tekrar oku

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Eleştirilere eleştiriyle karşılık vermem kimseyi rahatsız etmesin ,Eleştirilere sert bir dille karşılık verseydim ozaman eleştiri kaldıramıyo olurdum , ama farkındaysanız eleştirilere farklı eleştiriler yapıyorum, buda gayet normal.Beyin jimnastiği yapmak, Hayallerde Canlandırmak Grafikerlerin işidir...Burda farklı bir renkte sunum yapsaydım , başka bir renk sorun konusu olacaktı :)Herşey tamam ,renkte sorun varsa onuda düzeltiriz :) Tşkler ilginiz için

Madem öyle, bende - sizin asla bu şekilde kullanamayacağınız, beyaz zeminde olursa rengini herhalde ki(!) değiştireceğiniz - bir logo için yorum yapmayayım :)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Madem öyle, bende - sizin asla bu şekilde kullanamayacağınız, beyaz zeminde olursa rengini herhalde ki(!) değiştireceğiniz - bir logo için yorum yapmayayım :)

Keşke Renkli halini ekleseydim :) Biz olayı okadar abarttıkki sadece yorumları okuyan birisi logonun gerçekten bembeyaz olduğunu ve bembeyaz bir kağıda basılacağını sanar... Sanırım bunu ^^ben, Haksız düşmüş renklerin azim dostu erdemis(Beyaz yanlısı) :) ve birde bir yazarın değişiyle^^Dev memesinde cüceler emziren garip Şehir^^'in Hiçte misafir perver olmayan pacp10 (karşılıklı eleştirileri boş konuşma olarak anlandırıyor, ki ben zevk aldım fikirlerinden,almamalıymışım ,pardon.):smile:

tugi

♾️Grafik Gurusu♾️
ya bi konu bu kadar büyütülür sadece gülüyorum yosa.her yapılan yoruma mutlaka cevap yazmak zorundamı hissediyosun kendini.yazdıpın yorumlarda da eliştirilere eleştiri ile cevap veririm demişsin ki bunun cevabını erdemirs arkadaşımız gayet net açıklamış. bırak insanları özgürce düşüncelerini yazsınlar.sen resmen kendini savunuyosun, yapılan her yorumda seni suçlayan yada ağır eleştirilerde bulunan yok ki ... ve lütfen bunada cevap yazmaya çalışma

neyse yinede başarılar

reversion

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tutarsız
tiyatro topluluğu hiç okunmuyor
üzerinde uğraş derim

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
ya bi konu bu kadar büyütülür sadece gülüyorum yosa.her yapılan yoruma mutlaka cevap yazmak zorundamı hissediyosun kendini.yazdıpın yorumlarda da eliştirilere eleştiri ile cevap veririm demişsin ki bunun cevabını erdemirs arkadaşımız gayet net açıklamış. bırak insanları özgürce düşüncelerini yazsınlar.sen resmen kendini savunuyosun, yapılan her yorumda seni suçlayan yada ağır eleştirilerde bulunan yok ki ... ve lütfen bunada cevap yazmaya çalışma

neyse yinede başarılar

Birisiyle ilgili bişey yazarsan , karşı tarafa cevap hakkı doğar, bunu günlük hayatta sende çok yapıyorsun, sadece farkında değilsin...:)
Logoyla ilgili eleştirin varsa alayım, logo eleştiriyoruz insan değil!!!
Başarı dileklerin için tşkler , sanada kolay gelsin