Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dünya Grafikerlerinden Kötü(!) Kartvizitler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
tamam anladım neden öyle bağırıyormuş gibi yazmışsınız.
evet arkadaşın son çalışmalarına dikkat ettim.
mesaj alınmıstır.
yeni bir s.... mı geliyor nedir ?

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaş kendi çalışmasıyla bu çalışmaları kıyaslıyorsa kendini eminim şanslı hissediyordur.Lakin arada ki farkı anlamak için grafiker olmaya gerek yok bence.Çalışmasına yapılan yorumları beğenmeyip haklılığını ispatlama adına herkes "imalı" bir konu açarsa işimiz var demektir.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Anlayışınız bu kadarmış..Orada benim kartvizitim eleştirilirken ortaya konan teoriler ile bu kartlara yaklaşırsanız sonuç "kötü " olur..
Neyse boşverin..
Arkadaşın biri yazmış ya yeni bir bilmemkim mi geliyor diye...
Sana ne geliyor bilmem ama endişe etmene gerek yok ben gidiyorum.
Yaptığınız çalışmalara tek tek baktım ve bakıyorum.Komik misiniz acınacak durumda mı bilemiyorum.Mesajımı silin diyorum , hala mesajın altında seviyesiz iğnelemeler..
Şu iğneli lafların sahipleri bir de kendileri bu güzel diyerek kendilerine ait bir çalışma atsınlar ki sözlerini ciddiye alayım.
Ayyy ben geliyorum..yeni bir huysuz vaka...
İnsan olun arkadaşım..grafikerliği filan da boşverin..İNSAN olun!

kusura bakma arkadaşım bunu sen kendi kendine yapıyorsun. biz sana görüşlerimizi bildirdik sense bizi hiç birşey bilmeyen geri kafalı grafikerler yerine koydun. halada bu inadından vazgeçmiyorsun. biz çok iyiyiz demiyoruz. biz öğrendiklerimiz sanada anlatmaya çalışıyoruz. ama nedense bunlar hep hakaret olarak algılanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...