Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dünya Standartlarında Bilişim Teknolojileri Eğitimleri !

mustafa37fb

🌱Yeni Üye🌱
Expert Akademi Web Tasarım Eğitimi

Geleceğin en prestijli meslekleri arasında yerini alan Web Tasarım Uzmanlığı alanındaki kariyerinize , Expert Akademi eğitimleri ile başlayın rakiplerinizden hep önde olun..

Expert Akademi eğitimlerini Uluslararası standartlarda Üniversite düzeyinde ,ACI (Adobe Sertifikalı Eğitmen) ve Zend Yazılım Mühendisleri eşliğinde vermektedir.

Toplam : 210 saat
Kimler Katılabilir : Herkese açık olup , sabit web sayfaları oluşturmakta kullanılır . Eğitimi alan katılımcılar ; ajanslarda web tasarımcı, freelance tasarımcı , arayüz geliştirici olarak çalışabilirler. Eğitim süresince ;

Fireworks ile arayüz tasarımı
Dreamweaver CS5 ile Css / Html kodlama
Basit Javascript uygulamaları
Proje : Html / Css / Js kullarak tanıtım sitesi tasarlama
Flash CS5 ile animasyon - banner tasarım
Basit Action Script Uygulamaları
Basit Php 5.3 Uygulamaları
Proje : Flash / Html Kullanarak Kişisel site tasarlama

Konuları öğrencilere anlatılmaktadır.

Expert Akademi Uzaktan Eğitim

Expert Akademi Adobe Connect ile öğrencilere ; mekan sınırlaması olmaksızın İstanbul merkezli şubelerimizde verilen eğitimlere canlı olarak katılma fırsatı sağlıyor.

Bunun ötesinde Adobe Sertifikalı proje yöneticilerinin yönettiği derslerimizde , gerçek zamanlı projeler öğrencilere yazdırılarak sınıf içerisinde (25 kişi) en başarılı öğrenciye derslerde toplamda 2000 TL ye kadar proje bedeli ödenmektedir.

Expert Akademi eğitimlerini Uluslararası standartlarda Üniversite düzeyinde ,ACI (Adobe Sertifikalı Eğitmen) ve Zend Yazılım Mühendisleri eşliğinde vermektedir.

Neden Expert Akademi den Eğitim Almalıyım ?
Expert Akademi öğrencilerini teorik terimlerle boğmak yerine blog , portal , alışveriş sitesi gibi gerçek piyasada en çok ihtiyaç duyulan yapıları yazdırarak anlatılan derslerde öğrencilerin maksimum başarıyı elde etmesini sağlamaktadır.

Expert Akademiye özel uygulamahane modeli sayesinde öğrenciler derslerde tecrübe edinmekte ve iş hayatına stajerlik dönemi geçirmeden uzman olarak girebilmekteler.

EXPERT AKADEMİ

www.expertakademi.com/
Daha iyi ayrıntı almak için sitemizi ziyaret edin...

Adres : İncirli Caddesi, Kartaltepe Mahallesi, Teyyareci Nurettin Sokak No:5
Telefon : (0212) 570 41 80

EXPERT AKADEMİ