Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2007 yılında bu yarışmanın türkiye ikincisi oldum. Sonra bu afişi kısa filmledim dünya ikincisi oldum. sürekli kendimi yeniliyorum. en son çekbakalımda 10'uncu oldum. Şimdi yönetmenlik yolunda devam ediyorum. Yorumlara baktım kardeş sana tavsiyem, bilmediğin tanımadığın insanların yorumlarını kaale alma, öğrencisin yolun açık olsun. çalışman bence güzel. ellerine ve emeğine sağlık. sevgi ve saygılarımla...
2007 yılında bu yarışmanın türkiye ikincisi oldum. Sonra bu afişi kısa filmledim dünya ikincisi oldum. sürekli kendimi yeniliyorum. en son çekbakalımda 10'uncu oldum. Şimdi yönetmenlik yolunda devam ediyorum. Yorumlara baktım kardeş sana tavsiyem, bilmediğin tanımadığın insanların yorumlarını kaale alma, öğrencisin yolun açık olsun. çalışman bence güzel. ellerine ve emeğine sağlık. sevgi ve saygılarımla...
yorumunuz için çok teşekkür ederim böyle bir yorum okumak beni çok sevindirdi sizin de yolunuz açık olsun umarım daha çok başarılara imza atarsınız sevgi ve saygılarımla
peki yorumunuz için çok teşekkür ederim bu çalışma gönderildi malesef üzerinde daha değişiklik yapamayacağım ama daha farklı çalışmalar olursa aklımda bulunacaktır tekrar teşekkürler