Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"düş"

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
allqj8.jpg

bence ınsanın en masum en güzel hali uyuduğu andır.
bu çalışmada ise düş dünyasını anlatmaya çalıştım

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
acıkcası siz düş diye belirtmeseniz,ben sıradan bi portre olarak bakacaktım..yani bahsettiginiz konu derin bi anlam ifade ediyor..ama bu çalışmada pek bi derinlik yok acıkcası..normal bi çalışma olarak güzel..kolay gelsin..

duman41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Özkan abim,
eline saglık emeğine saglık...hafiften bi photoshop la oynama oldumu?

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
Özkan abim,
eline saglık emeğine saglık...hafiften bi photoshop la oynama oldumu?

duman kardeş teşekkur ederım yorum için
çalışmalarımda zoom in ve zoom aut teknıklerı kullanarak ve uzun pozlayarak çekıyorum..hiç bır şekılde photoshop müdahalesi yoktur..sevgıler

grafikerburcu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çekim ... ve ayrıca sitene baktm çok basarılısın.. çok güzel işlere imza atmıssın ..bsarılarının devamını ddiliyorum..umarım herşey gönlünce olur...

sedat17

🏆Pro Tasarımcı🏆
kız uyuyormuki? ama footoğraf güzel yakalanmış anısı olması gerekiyormuş ki bölesine duygusal bir isim verilmiş.kardeş takma kafana bende fotoğraf çekiyorum önceen fotografçıydım bende az deklanşöt yalamadım. bence güzel kare eline sağlık..

duman41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
duman kardeş teşekkur ederım yorum için
çalışmalarımda zoom in ve zoom aut teknıklerı kullanarak ve uzun pozlayarak çekıyorum..hiç bır şekılde photoshop müdahalesi yoktur..sevgıler

özkan abim saolasın...fotograf konusunda artık sen biyerlere gelmişsin maşallah:smile: ama senin giibi kendimi yetiştirmek isterim bana tavsiyede edeceğin herhangi bi kitap herhangi bi yer varmı? saygılar...:wink:

Harika Yıldız

🌟Usta Tasarımcı🌟
acıkcası siz düş diye belirtmeseniz,ben sıradan bi portre olarak bakacaktım..yani bahsettiginiz konu derin bi anlam ifade ediyor..ama bu çalışmada pek bi derinlik yok acıkcası..normal bi çalışma olarak güzel..kolay gelsin..

özkan kardeşim müsadenle ablan olarak:) bende birşeyler yazmak isterim arkadaşın hepsi olmasada bazı düşüncelerine bende katılıyorum, model herzaman kulanmamak lazım bazen modeler bazı kareleri yansıtmakta zorlanabilirler burda da bunu görüyorum sanki düş değilde mankenlerin etkileyici fotojenik bozlarınıdan birini anımsatı kendi fikrim, sokaktaki düş kuran insanların pozlarını çekin (farkında olmadan) karşılaştırın aradaki farkı sizde göreceksiniz

ozkan_artas

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ozkanartas.com
özkan kardeşim müsadenle ablan olarak:) bende birşeyler yazmak isterim arkadaşın hepsi olmasada bazı düşüncelerine bende katılıyorum, model herzaman kulanmamak lazım bazen modeler bazı kareleri yansıtmakta zorlanabilirler burda da bunu görüyorum sanki düş değilde mankenlerin etkileyici fotojenik bozlarınıdan birini anımsatı kendi fikrim, sokaktaki düş kuran insanların pozlarını çekin (farkında olmadan) karşılaştırın aradaki farkı sizde göreceksiniz

ama bunu rüyasında görüyor onutmayalım..rüyalar ne oldugu nasıl oldugu belırsızdır..baştata belırtmiştım gördüğümüz rüyaları fotoğraflamaya çalışıyorum