Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Duvara gerçekçi yazı yazmak ?

aliveli21

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar bi kaç gündür uğrasıyorum ama yapamadım internette anlatılanlar çok yapma kalıyor renkler uymuyor aşağıdaki şekilde o yazıyı oraya nasıl entegre edebilirim

asdasjw.jpg

Benzer konular

mustm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
buda internette anlatılanlardan biri olmuyormu :)

aliveli21

🌱Yeni Üye🌱
internette anlatılanlardan olmuyor ben öylesine koydum anlatmak içni internette anlatılanlar perspective vermiş overlay yapmış bırakmışlar öyle hiç gerçekçi olmuyor 3dsmax hiç kullanmadım ona bakayım biraz ama başka çözüm önerisi olan varsa süepr olur

Lesept

🌱Yeni Üye🌱
Birazcık Noise versen ve yazının opacitysini düşürsen, ayrıca sprey boya ile boyanmıs gibi bir hava vermek için kenarlarına bi kaç filtre daha uygulansan bence daha güzel durur.

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
duvar cok gercekci :D ama açıkcası yazı gercekci olmamış.yazıyı duvarın dokularına yedirememişin bencee..

Lesept

🌱Yeni Üye🌱
Ben olsam yazıyı seçer ve expand komutu ile çok az genişletir ve feather seçenegi ile birazcık rengi yayardım veya layerstylela biraz gölge verebilirsin, ayrıca tam fayans aralarına gelen yerlere biçim bozmayla veya opacity ile belirginleştirebilirsin. Ben kompozitlerde genelde opacity ile biraz oynarım tabi bu senin seçimine kalmış.

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
İnternette aslında baya bir ayrıntılı anlatımları var bulursam paylaşırım. şuan bilgisayarımda pek font olmadığı için yazarak gösteremedim hazır bir şey ekleyip onun üzerinden anlatmaya çalışıyorum. umarım sorunuzun cevabı budur.

Duvara yazıyı yazıp transform (ctrl+t) ile perspektif verdikten sonra siyah renge boyuyoruz. ve blending özelliklerinden eğer isterseniz stroke verebilirsiniz. ben ince bir renk verdim daha da anlaşılsın diye.
23814779.jpg

daha sonra modunu overlay yaptım. çok basit görünebilir ama istenen sonucu veriyor. önemli olan ne kadar uzun sürüp sürmediği değil istenilen sonucu verip vermediğidir. umarım sorunuzun yanıtı budur.

41558083.jpg