a.g.s.l
👑Efsanevi Grafiker👑
1988 D.E.Ü. Buca Eğitim Fakültesi Resim Bölümüne Girdi. Mete Sezgin, Turan Enginoğlu Atölyelerinde Eğitim Gördü.
1992 9 Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu.
2004 yılında girdiği D.E.Ü.Buca Eğitim Fakültesi Resim Bölümü Yüksek Lisans Programında, İleri Resim Atölye dersini Prof. Fahri Sümer atölyesinde tamamladı.
2007 yılında "1960 Sonrası Türk Resim Sanatında İroni Ve Lisansüstü Eğitimde Sorgulanması" konulu teziyle Yüksek Lisans programını tamamladı.
2002 yılından bu yana İzmir Kemalpaşa Ümran Baradan Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde Resim öğretmenliğini sürdürmektedir.
SANAT GÖRÜŞÜ;
Benim için resim; bitimsiz düşlerle başlangıçta bilinmeyene doğru bir yolculuktur.Sözlere dönüşmeyen duyuları anlamak, insanın kendi ruhuyla açık bir dille anlaşabilmesinin anahtarıdır. Yaşanan her anın etkisiyle, içsel olanın aydınlığı, dışsal olanın sınırlayıcılığı ile birleşir ve kendine, yaşadığı ortama yabancılaşan, giderek yalnızlaşan insan imgeleriyle ortaya çıkarır kendini.
Mucizeleri gerçekleştiren insan beyni, yok edicilikte de " mucizevi " bir sistem oluşturuyor ve sonuçta herkes kendi" kaos" uyla başbaşa kalıyor.
Giderek koyulaşan renk tonları, geçmişin derinliklerinden günümüze uzayan sorunları, parçalanmışlıkları biçemler arası sentezlerle irdeleyen, derin ve anlamlı bir atmosfer oluşturuyor resimlerimde. Kısaca, günümüz insanının kimlik ve kişilik bunalımının resimsel bir dökümüdür yaptıklarım.
Resimlerimde görülen ve bundan sonra da görülecek olanlar; bilincinde olduğum tek asıl gerçekle beraber İNSAN, ve onların ruhsal boyuttaki izleriyle, tecrübelerimin renkli görüntüleridir.