Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dv productıon logo çalışmam.

HERNEYSE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

LENSLER ORJİNALDE YOKTUR LENSLERİ GÖRMEYİN.

Son düzenleme:

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Lens fazla kaçmış, D harfinin üst kısım taşmış.. Trigrami baskıda nasıl çıkar..Matbaaya bağlı.

HERNEYSE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslında şöyle söyliyim.bu aynı zamanda animasyon olacağı için böyle oldu:) ayrıca d harfindeki taşmada kasıtlı.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Aslında şöyle söyliyim.bu aynı zamanda animasyon olacağı için böyle oldu:) ayrıca d harfindeki taşmada kasıtlı.

Ozaman bu bilgileri konuyu açtığında görselinin altında ufak bir bilgi olarak işin yapıldığı programı, amacıını, kullanım şeklini versen bende damdan düşer gibi atlamam sanırım?

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence prodüksiyon şirketine yakışmamış bir logo
Tabi kendileri beğenecekler.
Bana fazla kalabalık geldi

HERNEYSE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu logoya bayıldılar :) aldılar bile.

HERNEYSE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ozaman bu bilgileri konuyu açtığında görselinin altında ufak bir bilgi olarak işin yapıldığı programı, amacıını, kullanım şeklini versen bende damdan düşer gibi atlamam sanırım?

Pekala bundan sonra dikkat ederim.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
lensleri gereksiz buldum. Belki dünya da kalkabilir. Yayın içi sıkışmış biraz rahatlanman gerekiyor sanki. başarılar...

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biraz kalabalık geldi bana.Ve ayrıca DV karakteri bana çok tanıdık geldi :) yanına bi D daha koysan cuk oturacak :)

Gökhan Ulu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
banada kalabalık geldi sade her zaman daha olumlu sonuç veriyor

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
kalabalıklık konusunde herkes hemfikir sanırım. "production" yazısının ışılılı olması, arkadaki dünya, vs. fazlalık gibi. genel olarak da, eskiden haber bültenleri girişindeki yazılar gibi olmuş. bence daha sade ve derli toplu bir logo olabilirdi.

HERNEYSE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kalabalıklık konusunde herkes hemfikir sanırım. "production" yazısının ışılılı olması, arkadaki dünya, vs. fazlalık gibi. genel olarak da, eskiden haber bültenleri girişindeki yazılar gibi olmuş. bence daha sade ve derli toplu bir logo olabilirdi.

Yorumun için teşekkürler..

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
Aynen bana da kalabalık geldi bu logo, Production yazısındaki efekt güzel ama üst taraf sanki ona uymamış...

Monster-motors

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım Çok Güzel olmuş emeğine sağlık. Bende bir logo yapmak istiyorum Yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım ve fikir bekliyorum . KOnumuz Kıbrısta Yeni Kurulacak olan "Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu" kısa adı ile "KKDF" yardımcı olursanız sevinirim saygılar,