Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ozaman bu bilgileri konuyu açtığında görselinin altında ufak bir bilgi olarak işin yapıldığı programı, amacıını, kullanım şeklini versen bende damdan düşer gibi atlamam sanırım?
Ozaman bu bilgileri konuyu açtığında görselinin altında ufak bir bilgi olarak işin yapıldığı programı, amacıını, kullanım şeklini versen bende damdan düşer gibi atlamam sanırım?
kalabalıklık konusunde herkes hemfikir sanırım. "production" yazısının ışılılı olması, arkadaki dünya, vs. fazlalık gibi. genel olarak da, eskiden haber bültenleri girişindeki yazılar gibi olmuş. bence daha sade ve derli toplu bir logo olabilirdi.
kalabalıklık konusunde herkes hemfikir sanırım. "production" yazısının ışılılı olması, arkadaki dünya, vs. fazlalık gibi. genel olarak da, eskiden haber bültenleri girişindeki yazılar gibi olmuş. bence daha sade ve derli toplu bir logo olabilirdi.
Arkadaşım Çok Güzel olmuş emeğine sağlık. Bende bir logo yapmak istiyorum Yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım ve fikir bekliyorum . KOnumuz Kıbrısta Yeni Kurulacak olan "Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu" kısa adı ile "KKDF" yardımcı olursanız sevinirim saygılar,