Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

DX5 kafalar iç mekan kafalar ise !!!

exloper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ebrureklam.com.tr
DX5 epson kafa iç mekan basımları olarak üretildiyse. dx5 kafalı bir 320 makine almanın anlamı nedir ? benim mantığım almıyor. sonucta 320 makine dıs mekand baskılar yapabileceğimiz bir ölçü

Benzer konular

BuBiM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kimse epsona iç mekan baskı makinası demez şunu derler iç mekana en yakın dış mekan baskı makinası karıştırma iç mekana en yakın dış mekan yani sonuçta diğer makinalere göre picolitre düşük o yüzden iç mekan gibi derler yani kimse bu makina iç mekan demez iç mekana en yakın denir

seray tabela

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.plotter.net.tr
ben olympos epson dx5 kafa dijital baskı makinesi aldım.branda,folyo,one way vision,bayrak kumaşa,poster kağıdına,deriye dış mekan dijital baskı yapıyorum.kafa delikleri küçük pikolitreli olduğu için fotoğraf kalitesine yakın dijital baskı yapıyor ( buna iç mekan baskı kalitesi denir )yani dış mekan bir makine ama hem iç mekan hem dış mekan kalitede baskı yapar.yani iç mekan kalitede dış mekan baskı yapar :)
epson dx5 kafa pikolitresi küçük olduğu için baskı kalitesi yüksek,boya sarfiyatıda ekonomiktir.

iş yerim izmir karşıyaka da aksoy reklam dijital baskı merkezi.gelip görebilirsiniz.