Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

e-ticaret Sitesi ''E-şarp'' Logo Çalışması

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmada ters bişeyler var..
Sanırım e (ters kaf) harfi :)

Düşünüldüğünde ürünle harf bağdaştırılabilir fakat harfin logoda ters kullanılması bilemiyorum.. doğru bulmuyorum, en azından burada..
Keza fonla uyumsuzluk söz konusu..
Gri e emanet gibi duruyor.. fazlalık gibi.. logoyla bütün olmalı..
.com P'ye fazla yakın..
Griyle pembe kombinasyonunu severim yalnız burda grinin fazla koyu olmasından kaynaklı sanırım pek hoş durmamış..

Biraz daha vakit ayırmanı öneririm..

koray09

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
e (ters kaf) harfi çalışmada bence iyi düşünülmüş fakat e harfinden sonra geldiği için eeşarp gibi okunma olasılığı çok fazla bu da logonun amacının ve mizacının tam kavranamamasına yol açar diye düşünüyorum.Ters kaf harfini o şekilde kullanmak yerine en baştaki e harfinin yerine koyup araya da tire koyarsanız hem daha anlamlı olur hemde bu harfle başörtüsü mesajını verebilirsiniz.Eğer bu sıkıntıyı çözerseniz başarılı bir çalışma olur bence.Onun dışında (.com) p'ye çok yakın olmuş ama onu düzeltmek problem değil.Emeğinize sağlık :)

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Çalışmada ters bişeyler var..
Sanırım e (ters kaf) harfi :)

Düşünüldüğünde ürünle harf bağdaştırılabilir fakat harfin logoda ters kullanılması bilemiyorum.. doğru bulmuyorum, en azından burada..
Keza fonla uyumsuzluk söz konusu..
Gri e emanet gibi duruyor.. fazlalık gibi.. logoyla bütün olmalı..
.com P'ye fazla yakın..
Griyle pembe kombinasyonunu severim yalnız burda grinin fazla koyu olmasından kaynaklı sanırım pek hoş durmamış..

Biraz daha vakit ayırmanı öneririm..

e (ters kaf) harfi çalışmada bence iyi düşünülmüş fakat e harfinden sonra geldiği için eeşarp gibi okunma olasılığı çok fazla bu da logonun amacının ve mizacının tam kavranamamasına yol açar diye düşünüyorum.Ters kaf harfini o şekilde kullanmak yerine en baştaki e harfinin yerine koyup araya da tire koyarsanız hem daha anlamlı olur hemde bu harfle başörtüsü mesajını verebilirsiniz.Eğer bu sıkıntıyı çözerseniz başarılı bir çalışma olur bence.Onun dışında (.com) p'ye çok yakın olmuş ama onu düzeltmek problem değil.Emeğinize sağlık :)

Value bahsetmeseydi hiç alakam olmadığından olmalı sembolün bir harf olduğunu bile bilmiyordum. :) Önce ne denilmek istediğini anlamak adına bir google araştırması yapmam gerekti vallahi. :) Ama googleda da bahsettiğiniz kaf işaretinin her iki türlüsünede denk geldim. Tabi dediğim gibi konuya hakim olmadığımdan başkalarıda yanlış kullanımlar yapmış olabilir birşey diyemiyorum.

Korayınsa kaf harfi uygulamasını e de kullanıp tire koysaydınız fikrine aynen katılıyorum ama belkide iyi bir uygulamayla hem e harfini hem tire sembolünü tem bir amblemle çözebilirsiniz iyi bir uygulamayla diye düşünüyorum. .com yakınlığı konusundada destekçileriyim arkadaşların :)