Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
internette tasarım sayfalarını dolaşırken illüstrasyon çalışmalarına gözüm takıldı..bende yapabilirmiyim dedim kendi kendime..oturdum bugün bununla uğraştım.ilk defa corel de illüstrasyon yaptım.freehand de denemiştim ama fazla olumlu gelmemişti.coreli bu yüzden seviyorum..eksiklerim var tabiki.bu çalışmayı birazda programda yol kat etmek için yaptım.umarım olmuştur..yorumlarınızı bekliyorum.iyi yada kötü yorum fark etmez bu beni geliştirecektir..herkese başarılar diliyorum..
inşallah..ders olarak eklemeye çalışırım..ilk çalışmamdı daha önce bir kaç kere denedim olmayınca sıkılmıştım..ben genelde ilkde zorlanırsam,daha sonra yaptığımda aslında ilk defa uğraştığımda gayret etseymişim yapabilirmişim diyorum..o an sanırım içimden gelmiyor ve sıkılıyorum..kesinlikle devam edeceğim arkadaşlar teşekkürler..
orjinal halinden güzel olmuş ama bunu corelde yakmak çok zaman alırya yapılır coreli iyi bilen yapar ama tantel gibi işlemen gerekir cm cm emeğine sağlık arkadaşım.
harika eline sağlık fakat ortadaki joistik tuşunu içeri doğru yapsaydın ve dokunmatik tuş kısmının siyah rengini daha koyu yapsaydın orjinaliteyi yakalardın emeğine sağlık
harika eline sağlık fakat ortadaki joistik tuşunu içeri doğru yapsaydın ve dokunmatik tuş kısmının siyah rengini daha koyu yapsaydın orjinaliteyi yakalardın emeğine sağlık
teşekkürler.. acemilik işte programı öğrenebilmek için yaptığım çalışmalardı..yeni çalışmalarımda yorumlarınızı dikkate alacağım...vakit ayırdığınız için teşekkür ederim arkadaşlar... erdal_erşan