Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ecce Hotel - kurumsal kimlik

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle eline sağlık eleştirisel bir yanı kalmamış işin gayet şık. Ancak pürüz ve aksaklık bulmak gerekli ;) gördüklerimi belirteyim:

Cd de kurumsal kimliği bozmuşsun turuncu desenin turkuaz ile kesiştiği yer yanlış olmuş diğer çalışmalara göre 3-4 cm uzaktan kesmiş.. Aman dikkat!..

Ve bu uyarıyıda mutlaka dikkate al:

Neden logonu birebir olarak diğer çalışmalarda da kullanmadın Hasan? Logonun yansımalı, renk geçişli hali kartvizitte, zarfta vs. yok...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma eline sağlık

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
logo güzel ancak kartvizit ve zarftaki dalgalanmaları transparan yapsaydın iyi dururdu kartvizitte adresi koyduğunda o zeminden net görüneceğini sanmıyorum.eline sağlık.
teşekkürler büşra eleştirin için

Öncelikle eline sağlık eleştirisel bir yanı kalmamış işin gayet şık. Ancak pürüz ve aksaklık bulmak gerekli ;) gördüklerimi belirteyim:

Cd de kurumsal kimliği bozmuşsun turuncu desenin turkuaz ile kesiştiği yer yanlış olmuş diğer çalışmalara göre 3-4 cm uzaktan kesmiş.. Aman dikkat!..

Ve bu uyarıyıda mutlaka dikkate al:
teşekkürler onur ağabey :angel:

bencede logo güzel elin kolun dert görmesin...

güzel olmuş

elinize sağlık

güzel bir çalışma eline sağlık
teşekkür ediyorum :wink:

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
logo çalışman çok başarılı tebrik ederim.
sadece tek dikkatimi çeken konu, diplomat zarfın üretiminde yaptığın tasarımın matbaa da basımı sıkıntı yaratır. 1 cm gibi bir makas payına ihtiyaçları olacak ki, logonuzun fligran görseli buna engel olacak.
Ama bu zarfınız 30 bin in üzerindeyse problem olmaz, çünkü zarf üreticilerinde basılacaktır.

emeğinize sağlık, renk uyumu, dengeler mükemmel.

öncelikle tebrikler Hasan sade be başarılı çalışma olmuş güzel renkler yakalamışsın... Zarf konusuna gelince sıkıntı yok merak etme solda yeterince makas var en kötü şartlarda bir renk basılır kuruması beklenir kuruduktan sonra onun üzerinden makas verilir üretime gerek yok ayrıca belirtmek isterim ki 5000 adet e kadar özel üretim yapılabilmekte ;)

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
Deniz kum ve güneş Gercekten Güzel bir çalışma :)
teşekkürler
öncelikle tebrikler Hasan sade be başarılı çalışma olmuş güzel renkler yakalamışsın... Zarf konusuna gelince sıkıntı yok merak etme solda yeterince makas var en kötü şartlarda bir renk basılır kuruması beklenir kuruduktan sonra onun üzerinden makas verilir üretime gerek yok ayrıca belirtmek isterim ki 5000 adet e kadar özel üretim yapılabilmekte ;)
teşekkür ederim yorum ve bilgilendirme için