Slaytanic
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Freehanden üzülürek id a geçtim malesef, sürekli bir şekilde market dergileri hazırlıyorum fakat aradığım birkaç özelliği malesef bulamdım, bilgisi olan bir arkadaş yarımcı olursa sevinirim.
1.Edit orginal deidiğimde mac os un normal preview penceresi açılıyor
ben ps ta açılsın istiyorum resimlerim tiff düzenleme yapmam gerekiyor.
2.Place komutu ile resim çağırdığımda tek tıkladığımda resmin orjinal boyutta açıyor ve her seferidne küçülmek zorunda kalıyorum,çok zaman kaybı oluyor.
Place yaptıktan sonra freehanddeki gibi görerek ölçülü bir şekilde almam mümkünmü?
3.Tex alanları sürekli değişiyor her seferinde el ile text alanı ayarlamak gerekiyor.Ben yazdıkça yazıya göre genişleyen text alanı yapmak istiyorum.
umarım yeterince açık olmuştur.Sistemim Mac os x 10.6..4 Imac 24" ve CS3 serisi kullanıyorum.
1.Edit orginal deidiğimde mac os un normal preview penceresi açılıyor
ben ps ta açılsın istiyorum resimlerim tiff düzenleme yapmam gerekiyor.
2.Place komutu ile resim çağırdığımda tek tıkladığımda resmin orjinal boyutta açıyor ve her seferidne küçülmek zorunda kalıyorum,çok zaman kaybı oluyor.
Place yaptıktan sonra freehanddeki gibi görerek ölçülü bir şekilde almam mümkünmü?
3.Tex alanları sürekli değişiyor her seferinde el ile text alanı ayarlamak gerekiyor.Ben yazdıkça yazıya göre genişleyen text alanı yapmak istiyorum.
umarım yeterince açık olmuştur.Sistemim Mac os x 10.6..4 Imac 24" ve CS3 serisi kullanıyorum.