Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bana daha çok medical birşeymiş gibi geldi.. yani anımsattı demeliyim sanırım eğitim kurumları için daha akademik birşeyler olmalı sanki.. tabiki benim fikrim.. soft bir çalışma olarak değerlendirirsem başarılı
bana daha çok medical birşeymiş gibi geldi.. yani anımsattı demeliyim sanırım eğitim kurumları için daha akademik birşeyler olmalı sanki.. tabiki benim fikrim.. soft bir çalışma olarak değerlendirirsem başarılı
Aslında bir nebze haklılık payın var. Genel amaç dairelerin bir düşünceyi , fikiri empoze etmesiydi , sanırım bayanlarda hijyeni temsil ettim ) Teşekkür ederim yorumun içinde.
Aslında bir nebze haklılık payın var. Genel amaç dairelerin bir düşünceyi , fikiri empoze etmesiydi , sanırım bayanlarda hijyeni temsil ettim ) Teşekkür ederim yorumun içinde.
Önemli değil , eleştri almak için ekledim zaten. Bu şekilde insanlarında görüşlerini sunması güzel birşey. Tekrar teşekkür ederim yorumun için. Dikkate alacağım. :smile:
ilk baktığımda sanki alışveriş merkezi(avm) logosu gibi geldi ve çok başarılı buldum.Sonra eğitim üzerine logo oldugunu görünce amaca pek uygun olmadığını söylemek isterim.Ama gerçekten logo çok sade ve güzel(2 ve 4 nolu özellikle) başarılar dilerim.
eğer yaptıklarınızdan biri olucaksa 4 olmalı ,ama bir eğitim veren yer olarak pek uygun görünmüyorlar font özellikle, daha dik sade bir yazı fontu olabilir. kolay gelsin...