Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Edupark Logotype Çalışması

EsPriTüeL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esprituel.com
Kurumsal kimliğe geçilecek arkadaşlar , hangi çalışmayı ön planda tutmalıyım sizce ?
edupark_logotype_by_esprituel-d3eupn1.jpg

Benzer konular

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Değerlendirmek için bu Edupark hangi sektördendir, ne işle meşguldur belirtirseniz daha rahat yardımcı olunabilir

plngngr

🌱Yeni Üye🌱
bana daha çok medical birşeymiş gibi geldi.. yani anımsattı demeliyim sanırım :) eğitim kurumları için daha akademik birşeyler olmalı sanki.. tabiki benim fikrim.. :) soft bir çalışma olarak değerlendirirsem başarılı :)

EsPriTüeL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esprituel.com
bana daha çok medical birşeymiş gibi geldi.. yani anımsattı demeliyim sanırım :) eğitim kurumları için daha akademik birşeyler olmalı sanki.. tabiki benim fikrim.. :) soft bir çalışma olarak değerlendirirsem başarılı :)

Aslında bir nebze haklılık payın var. Genel amaç dairelerin bir düşünceyi , fikiri empoze etmesiydi , sanırım bayanlarda hijyeni temsil ettim :)) Teşekkür ederim yorumun içinde.

plngngr

🌱Yeni Üye🌱
Aslında bir nebze haklılık payın var. Genel amaç dairelerin bir düşünceyi , fikiri empoze etmesiydi , sanırım bayanlarda hijyeni temsil ettim :)) Teşekkür ederim yorumun içinde.

Ne demek :) bende amatör olarak ilgileniyorum grafik tasarımla belki eleştirmek haddim değil ama fikrimi beyan etmek istedim, hoş gör.. başarılar

EsPriTüeL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esprituel.com
Ne demek :) bende amatör olarak ilgileniyorum grafik tasarımla belki eleştirmek haddim değil ama fikrimi beyan etmek istedim, hoş gör.. başarılar

Önemli değil , eleştri almak için ekledim zaten. Bu şekilde insanlarında görüşlerini sunması güzel birşey. Tekrar teşekkür ederim yorumun için. Dikkate alacağım. :smile:

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben dördüncüyü beğendim gayet başarılı ...

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben 4 diyorum. Diğer hepsini içinde barındıryor.

serkanince444

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.serkanince.com
ilk baktığımda sanki alışveriş merkezi(avm) logosu gibi geldi ve çok başarılı buldum.Sonra eğitim üzerine logo oldugunu görünce amaca pek uygun olmadığını söylemek isterim.Ama gerçekten logo çok sade ve güzel(2 ve 4 nolu özellikle) başarılar dilerim.

WoDPaCKeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bana göre 4. logo daha uygun 4. logoyu yeşil,mavi,turuncu,turkuaz ve lila olarak bir kaç renkte deneyin morda olabilir

muzzurr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eğer yaptıklarınızdan biri olucaksa 4 olmalı ,ama bir eğitim veren yer olarak pek uygun görünmüyorlar font özellikle, daha dik sade bir yazı fontu olabilir.
kolay gelsin...

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
aqua park sandım walla :) logo da damlalar falan görünce