Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

efes gorsel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence efesin logosunda ki şekil efesin kurumsalına aykırı kaçmış
ama genelde güzel bir çalışma olmuş
bide photoshop ta bevel seçeneğini düzgün kullanmak gerekir bu çalışmada çok sert düşmüş ve en ön plana çıkmış bu çok yanlış

can.1988

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eli sağlık çok güzel olmuş 10 numara

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
arkadaşlar siz çalışmaya değilde çalışmayı yollayana mı yorum yazıyorsunuz..çok sade bir çalışma.. Bu siteye yeni üye oldum .. daha neler göreceğim bakalım.. hayırlısı....

living_legend

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.aaa.com
Selam Çalışman gayet güzel olmuş ama amblemin üzerinedki şekilleri değiştirmelisin yada kavbartmasını kaldırmalısın direk ışık efekti verebilirsin ve flu şekilde bitebilir yada o amlemi de koymadan direk bira dolu ve kenarları ıslak bir bardak koysan daha güzel olabilir diye düşünüyorum ama genel olarak çok güzel.Emeğine sağlık

elifcik

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar siz çalışmaya değilde çalışmayı yollayana mı yorum yazıyorsunuz..çok sade bir çalışma.. Bu siteye yeni üye oldum .. daha neler göreceğim bakalım.. hayırlısı....
söylediğin kelimeleri dikkatle seçemeni tavsiye ederim arkadaşım herkes burda emeğini sergiliyo

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
bu konu epey eskidi tüm yorumlar yapıldı sanırım elifcik arkadasımızda yorumları değerlendirdi, başka yerlere gitmemesi açısından konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...