Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

efoja'nın kartvizit çalışması

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
kartvizitdenig3.jpg

bir öneri grafik tasarım yazısının rüzgardan etkilenmesi yönündeydi... dedim o sağlam rüzgardan etkilenmez. :) beğenecek misiniz bakalım...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Grafikteki İ harfi fonta göre değişik I olarak kullanıp noktasını senin ayarlaman lazım..
Ve bir ortalama sorunu var gibi..

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence ipligin yazısının içinden dolasması felan cok orjinal ve güzel olmuş ama Grafik Tasarım yazısının fontunu ben hiç sevmiorum yaa:( Ellerine saglık..

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Grafikteki İ harfi fonta göre değişik I olarak kullanıp noktasını senin ayarlaman lazım..
Ve bir ortalama sorunu var gibi..

Evet şimdi benim gözümüde rahatsız etti teşekkür ederim, ancak ortalama sorunu yok.

Bence ipligin yazısının içinden dolasması felan cok orjinal ve güzel olmuş ama Grafik Tasarım yazısının fontunu ben hiç sevmiorum yaa:( Ellerine saglık..

Ben kendi adıma özellikle tasarım yazısını böyle incecik nazik fontlarda seviyorum. Ancak balon olayı olunca olgun bir font yerine pofuduk, dolgun font olmalı diye düşündüm. Teşekkür ederim.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle; önceki çalışmaya göre daha hoş bir fikir kullanılmış, siyahtan vazgeçildiği belli, fakat kırmızıda çok hoş...Balon- grafik tasarım ikilemi güzel ve yaratıcı bir şekilde işlenmiş...Fakat kartvizitin dikey yerine yatay olması daha güzel olurdu bence, "Grafik Tasarım" fontu çok güzel, diğer fontlarda fena değil...onun dışında fikir ve renkler çok güzel, baskıda daha da iyi gözükecektir...üzerinde çalışılırsa daha da iyi birşeyler çıkabilir...emeğinize sağlık.

Kolay gelsin

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Öncelikle önceki çalışmaya göre daha hoş bir fikir kullanılmış, siyahtan vazgeçildiği belli, fakat kırmızıda çok hoş...Balon- grafik tasarım ikiemi güzel ve yaratıcı bir şekilde kullanılmış...Fakat kartvizitin dikey yerine yatay olması daha güzel olurdu bence, "Grafik Tasarım" fontu çok güzel,diğer fontlarda fena değil...onun dışında fikir ve renkler çok güzel, basıda daha da iyi gözükecektir üzerinde çalışılırsa daha da iyi birşeyler çıkabilir...emeğinize sağlık.

Kolay gelsin

Teşekkür ederim; bir de yatay deneyelim bakalım; ama grafik tasarım yazısını balonu küçültme şansım yok. Çok sıkış tepiş durabilir...

arock06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle başarılar. Gözüme takılan bi kaç nokta var. Grafikteki İ harfi diğerlerine göre biraz cılız kalmış bence hoş durmuyor ve grafik tasarım yazısının fontu için alternatif yapmanın öneririm. Renk olarak gayet güzel. Birde balon biraz kaba durmuş sanki.Üzerinde biraz daha oynanabilir. Bu kadar :) Kolay gelsin sana...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim; bir de yatay deneyelim bakalım; ama grafik tasarım yazısını balonu küçültme şansım yok. Çok sıkış tepiş durabilir...

Evet haklısınız küçük durabilir; ama genel olarak kartvizitin yatay kullanımı bence daha hoş, olabilir...Genel bakarsak fikir hoş kesinlikle değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

Bu şablonda kullancaksanız bile adres çubugu ve ismin bulundugu zemine birşeyler ekleyin(örneğin; diktörgen zemin) bence, daha güzel gözükür.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Evet haklısınız küçük durabilir; ama genel olarak kartvizitin yatay kullanımı bence daha hoş, olabilir...Genel bakarsak fikir hoş kesinlikle değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

Bu şablonda kullancaksanız bile adres çubugu ve ismin bulundugu zemine birşeyler ekleyin(örneğin; diktörgen zemin) bence, daha güzel gözükür.

:) belki de... ama o zaman çok... ne bileyim kelime de yok ki sevmiyorum adres falan ayrı zeminde diyeyim bari :)
kartvizitenhq8.jpg

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:) belki de... ama o zaman çok... ne bileyim kelime de yok ki sevmiyorum adres falan ayrı zeminde diyeyim bari :)
kartvizitenhq8.jpg

Yatay halide hoş olmuş, tabi kullanıcak sizsiniz nasıl içinize siniyorsa o şekilde kullanın:)
Bence her haliyle hoş; üstünde biraz daha çalışırsanız çok iyi olucak.

Kolay gelsin.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Yatay hali kesinlikle daha hoş olmuş efoja;)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Yatay hali gerçekten düşündüğüm gibi sıkış tepiş olmadı ama; sanırım bu konu oylamayı hakediyor. Yatay: 2 dikey: yok çekimser :1 :)

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
Ben müsadenizle oy hakkımı daha önce yaptığınız (siyah-beyaz olan) çalışmanızdan yana kullanacağım. :)
Açıkçası hem bu çalışmanızın hem diğerinin ana fikri, esprisi hoş.Son yaptığınız çalışma için güzel tavsiyelerde bulunuldu.Bir çoğuna katılarak bende yatay kullanmanızdan yanayım.
Çünkü balon esprisi dikey haliyle belli bir alana sıkış(tırıl)mış gibi görünüyordu.Daha serbest daha geniş bir alanda kendini daha iyi ifade edebileceğini düşünüyorum.
Emeğinize sağlık. :)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ben müsadenizle oy hakkımı daha önce yaptığınız (siyah-beyaz olan) çalışmanızdan yana kullanacağım. :)
Açıkçası hem bu çalışmanızın hem diğerinin ana fikri, esprisi hoş.Son yaptığınız çalışma için güzel tavsiyelerde bulunuldu.Bir çoğuna katılarak bende yatay kullanmanızdan yanayım.
Çünkü balon esprisi dikey haliyle belli bir alana sıkış(tırıl)mış gibi görünüyordu.Daha serbest daha geniş bir alanda kendini daha iyi ifade edebileceğini düşünüyorum.
Emeğinize sağlık. :)

Benim de aklımın bir köşesinde o var ahh ahh! ama gerçekten ıyyk! diyen bile oldu derken ciddiydim. Onun için gerçekten zaman ayırıp gerçek bir çizim yapmak niyetindeyim artık. Ya da o basit çizgileri daha kibar hale getirmeliymişim... bugün yine baktım da... sadece şu an için gerçek anlamda bir soğuma ile bakıyorum o çalışmaya. içim yeniden kaynar kaynamaz ondayım. Teşekkür ederim. Bu arada dikey:0 yatay:3 çekimser:1 :)

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bende siyah-beyaz olan derim.Ama bununda yatay hali hoş olmuş fontu ile oynarsan dahada güzel bir tasarım ortaya çıkacaktır.
emeğine sağlık efoja:)

fesa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yatay daha hoş olmuş :)
ama neden adınız ve tel nonuzu bir satır asağı koymuyorsunuz böyle yanyana olmamıs gibi :/

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Öncelikle başarılar. Gözüme takılan bi kaç nokta var. Grafikteki İ harfi diğerlerine göre biraz cılız kalmış bence hoş durmuyor ve grafik tasarım yazısının fontu için alternatif yapmanın öneririm. Renk olarak gayet güzel. Birde balon biraz kaba durmuş sanki.Üzerinde biraz daha oynanabilir. Bu kadar :) Kolay gelsin sana...

Nasıl olmuş da atlamışım sizi teşekkür ederim. Balon hakkında haklı olabilirsiniz yeniden baktım şekil üzerinde oynama istiyor, teşekkür ederim. "İ" olayı gözümden kaçmış ki kolay kolau kaçmazdı oluyor işte arada öyle. Son hali düzeldi zaten teşekkür ederim.

yatay daha hoş olmuş :)
ama neden adınız ve tel nonuzu bir satır asağı koymuyorsunuz böyle yanyana olmamıs gibi :/

Bir dener bakarım yeniden, bende herşeyi ortalama gibi bir takıntı vardır ama, bakacağım. Teşekkür ederim.

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Umarim yorumuma krilmassin efoja...Balon cok duz olmus tamam vektorel calisiyosun ama biraz gradientle daha fazla oynaman gerekiyo kanısındayim ve dikey kartvizitleri oldum olasi begenmemisimdir.Renk secimin ve renk uyumun harika olmus cercevelerdeki tram(Gradient) mukemmel 10 uzerinden 7...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Umarim yorumuma krilmassin efoja...Balon cok duz olmus tamam vektorel calisiyosun ama biraz gradientle daha fazla oynaman gerekiyo kanısındayim ve dikey kartvizitleri oldum olasi begenmemisimdir.Renk secimin ve renk uyumun harika olmus cercevelerdeki tram(Gradient) mukemmel 10 uzerinden 7...

Ben yoruma kırılacak olsam koymam ki işimi buraya :D Gerçekten de yerinde tespitlerdi. Yerinde olursa kırılacak bir şey olmaz doğru söylüyor denir :) çok teşekkür ederim.