Çizimini yaptığım ama hala koda dökemediğim bir sistem belki yardımcı olacak arkadaşlar olur :D
B bluxdesigner 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Şub 2008 Mesajlar 58 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.bluxdesigner.com 8 Şub 2008 #1 Çizimini yaptığım ama hala koda dökemediğim bir sistem belki yardımcı olacak arkadaşlar olur
N N/A8 ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 31 May 2007 Mesajlar 1,155 Tepkime puanı 73 8 Şub 2008 #2 Gerçekten eğlenceli görünüyor ama tamamen kırmızı rengin hakim olması biraz gözleri yoruyor.
B bluxdesigner 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Şub 2008 Mesajlar 58 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.bluxdesigner.com 8 Şub 2008 #3 katıldım sna ve bir kaç değişiklik yaparım elbet zaten flashlar resimler haberler site yayılıcak taslak bu sonuçta
katıldım sna ve bir kaç değişiklik yaparım elbet zaten flashlar resimler haberler site yayılıcak taslak bu sonuçta
baris6007 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ocak 2008 Mesajlar 116 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.bdizayn.biz 9 Şub 2008 #4 Gerçekten Çok Güzel Tam Eglence
B bluxdesigner 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Şub 2008 Mesajlar 58 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.bluxdesigner.com 9 Şub 2008 #5 eyvallah sağolun ama yeni eklediğim tasarımada mutlaka bakmalısınız
blackmaster 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Şub 2008 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 20 Şub 2008 #6 Fazla itici , arkaplan siteyle alakasız !
Nüket HOTALI ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 1,139 Tepkime puanı 35 Yaş 52 Web sitesi www.hotali.com.tr 20 Şub 2008 #7 karışık...yılbaşını yeterince ifade etmiyor.
B bluxdesigner 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Şub 2008 Mesajlar 58 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.bluxdesigner.com 21 Şub 2008 #8 blackmaster' Alıntı: Fazla itici , arkaplan siteyle alakasız ! Genişletmek için tıkla ... olması normal çünkü bakış açınız belkida yayında olan bir sitenin son hali olarak baktığınızdan olabilir.Bir çok içerik ajax ve flash içerisine aktifleştirilecek arkaplanda demo amaçlı konuldu. Teşekkürler
blackmaster' Alıntı: Fazla itici , arkaplan siteyle alakasız ! Genişletmek için tıkla ... olması normal çünkü bakış açınız belkida yayında olan bir sitenin son hali olarak baktığınızdan olabilir.Bir çok içerik ajax ve flash içerisine aktifleştirilecek arkaplanda demo amaçlı konuldu. Teşekkürler
ScoobyDoo 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Haz 2007 Mesajlar 93 Tepkime puanı 3 21 Şub 2008 #9 butonlar zemin diğer jpg.lerinaçılması için 15-20 sn ye bekleyebilir bu site.
leventerdogan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 28 Mar 2008 Mesajlar 92 Tepkime puanı 3 Web sitesi www.leventerdogan.net 1 Nis 2008 #10 Canlanınca güzelleşir bence. kırmızı insanın kanını hızlandırır ... arttırırmış. Ben başka bişi diyecektim aslında Astrolo. diğer temandada sorun olmuş sanırım. Burçlar deyip geçsen daha kolay
Canlanınca güzelleşir bence. kırmızı insanın kanını hızlandırır ... arttırırmış. Ben başka bişi diyecektim aslında Astrolo. diğer temandada sorun olmuş sanırım. Burçlar deyip geçsen daha kolay
V VahsiMeLeK 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 5 Nis 2008 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 5 Nis 2008 #11 ya nasıl yapıyorsun bunu hangi programla biri beni bilgilendirsin ne olur benimde projem var phpde ama hiç bişi bilmiyorum
ya nasıl yapıyorsun bunu hangi programla biri beni bilgilendirsin ne olur benimde projem var phpde ama hiç bişi bilmiyorum
B bluxdesigner 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Şub 2008 Mesajlar 58 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.bluxdesigner.com 6 Nis 2008 #12 bunu ben fireworks Cs3 ile çizdim herkesin projesi olur arkadaşım ama php coder bulman gerekecek ben kod bilmiyorum
bunu ben fireworks Cs3 ile çizdim herkesin projesi olur arkadaşım ama php coder bulman gerekecek ben kod bilmiyorum
Androit ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 17 Ağu 2007 Mesajlar 185 Tepkime puanı 0 7 May 2008 #13 olmamış olmamış olmamış ne olmuş deme hiç bişi olmamış (
asit 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 10 Tem 2007 Mesajlar 745 Tepkime puanı 13 Web sitesi www.hamzaerbay.com 7 May 2008 #14 sanki biraz basit yani olmamış gibi:s