Amatör çalışmam için değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Asude 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 40 Tepkime puanı 1 6 Mar 2008 #1 Amatör çalışmam için değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Mar 2008
B B12 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Ara 2007 Mesajlar 56 Tepkime puanı 0 6 Mar 2008 #2 linlerdeki puntolarda biraz oynama yapmanı tavsiye ederim ilk izlenim olarak... fazla büyük puntolar kullanmana gerek yok bana soracak olursan..
linlerdeki puntolarda biraz oynama yapmanı tavsiye ederim ilk izlenim olarak... fazla büyük puntolar kullanmana gerek yok bana soracak olursan..
Asude 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 40 Tepkime puanı 1 6 Mar 2008 #3 B12' Alıntı: linlerdeki puntolarda biraz oynama yapmanı tavsiye ederim ilk izlenim olarak... fazla büyük puntolar kullanmana gerek yok bana soracak olursan.. Genişletmek için tıkla ... Nasıl olduysa ben de yeni fark ettim büyük olduğunu teşekkür ederim yorumun için
B12' Alıntı: linlerdeki puntolarda biraz oynama yapmanı tavsiye ederim ilk izlenim olarak... fazla büyük puntolar kullanmana gerek yok bana soracak olursan.. Genişletmek için tıkla ... Nasıl olduysa ben de yeni fark ettim büyük olduğunu teşekkür ederim yorumun için
Erdem ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 25 May 2007 Mesajlar 182 Tepkime puanı 6 Web sitesi www.erdemerciyas.com.tr 6 Mar 2008 #4 kurgu itibari ile iyidurumda. Ama renklerde hafif oynama yapılırsa daha iyi olacaktır. Sağ bölmede ki sarı kısım gözlerimi tırmaladı biraz.
kurgu itibari ile iyidurumda. Ama renklerde hafif oynama yapılırsa daha iyi olacaktır. Sağ bölmede ki sarı kısım gözlerimi tırmaladı biraz.
Asude 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 40 Tepkime puanı 1 6 Mar 2008 #5 Erdem' Alıntı: kurgu itibari ile iyidurumda. Ama renklerde hafif oynama yapılırsa daha iyi olacaktır. Sağ bölmede ki sarı kısım gözlerimi tırmaladı biraz. Genişletmek için tıkla ... Renkler çok bağırıyor galiba :upset:
Erdem' Alıntı: kurgu itibari ile iyidurumda. Ama renklerde hafif oynama yapılırsa daha iyi olacaktır. Sağ bölmede ki sarı kısım gözlerimi tırmaladı biraz. Genişletmek için tıkla ... Renkler çok bağırıyor galiba :upset:
P poseidon07 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 6 Mar 2008 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 6 Mar 2008 #6 bravo valla güzel olmuş Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Mar 2008
MONASTERY 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 25 Eki 2007 Mesajlar 2,386 Tepkime puanı 109 6 Mar 2008 #7 eğlence sitesi için biraz karanlık gibi geldi renklerle biraz oynasan biraz daha canlansa daha güzel olur gibime geldi
eğlence sitesi için biraz karanlık gibi geldi renklerle biraz oynasan biraz daha canlansa daha güzel olur gibime geldi
rukiş ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 16 Ara 2007 Mesajlar 134 Tepkime puanı 2 6 Mar 2008 #8 evet renkler daha cıvıl cıvıl olsa süper olur bide yazı büyüklükleri onun dışında ellerine sağlık
Asude 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 40 Tepkime puanı 1 7 Mar 2008 #9 Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız ışığında tasarımı tekrar gözden geçiricem
N N/A5 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 23 May 2007 Mesajlar 452 Tepkime puanı 14 7 Mar 2008 #10 Bence Eğlence Sitesinden Çok Avukat Sitesine benzemiş ciddi olmuş yani sade olmuş eğlence sitesi dediğin cıvıl cıvıl olmalı insanın gördükce çocukluguna dönesi gelmeli Yaratıcı olun biraz yaaaaa
Bence Eğlence Sitesinden Çok Avukat Sitesine benzemiş ciddi olmuş yani sade olmuş eğlence sitesi dediğin cıvıl cıvıl olmalı insanın gördükce çocukluguna dönesi gelmeli Yaratıcı olun biraz yaaaaa
Asude 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Mar 2008 Mesajlar 40 Tepkime puanı 1 8 Mar 2008 #11 "At çöpe bu tasarımı" diyosun yani