Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
K | Ejderham ve .... (Hakan GÜLER) | İllüstrasyon Çalışmaları | 4 | 2K | |
![]() | Ejderha avı | İllüstrasyon Çalışmaları | 4 | 1K | |
![]() | İzmir Ejderhası | İllüstrasyon Çalışmaları | 5 | 942 | |
M | Ejderha çalışmalarım | İllüstrasyon Çalışmaları | 0 | 1K | |
M | Ejderha çalışmalaım | Photoshop | 0 | 1K | |
![]() | İlk Ejderha Çizimi Denemem. | İllüstrasyon Çalışmaları | 19 | 5K | |
![]() | Ejderha çalışmam | Photoshop Dersleri | 5 | 2K | |
![]() | Kerem Beyit'ten ejderha çizimi dersi | İllüstrasyon Çalışmaları | 14 | 14K |
Ben bu çalışmanıza yorum yaptım diye hatırlıyorum ama unutmuşum sanırım :utann:
öncelikle tebrik ederim. ayrıntılı anlatımınızda da başarılısınız..
İzninizle birkaç öneride bulunmak istiyorum..
-Ayrıntılara girmekten kaçınmışsınız sanırım.. derisine birkaç hareket eklemelisiniz bence.. Kerem Beyit bu konuda çok gelişmiş bir İllüstratördür.. onu incelerseniz ne demek istediğim daha da iyi anlarsınız.
- Karakalem izlerini daha da azaltmalısınız bence. daha hoş durur..
-işaretlediğim yer biraz blurlu olmuş daha da netleştirebilirsiniz..
![]()
-arkaplan.. biraz daha sade olursa ejderhanız daha ön plana çıkar..
- ve diline biraz salya yapmalısınız bence.. ağzından salyalar fışkırsa bence çok daha vahşice olur
- ve imzanızgitgide daha da düzgün bir imza hazırlarsınız kendinize ve logo gibi kenarda köşede durabilir.. çiziminizin üstünde değil
tekrar tebrik ederim ve başarılarınızın devamını dilerim..
Yorgunellaya ek olarak, korkak ( kesik, kesik) çizmek yerine %400, 600 yakınlaşarak çizmeniz hatlar konusunda daha başarılı olmanızı sağlar..Ben beğendim ve çalışmalarınızın devamını bekliyorum..İyi günler.
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
16) Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bence de, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki DÜZELT butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...
12 saat önce üyemiz yorgunellanın mesajını yorumladıktan hemen sonra ki 3 dakika sonrasında üyemiz creedwarın mesajını yorumlamışsınız. Bu size yaptığım uyarıda flood' tur.
flood: (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi )
Rencide olmanızı gerektirecek hiçbirşey yoktur. Burda herkeze eşit kurallarla yaklaşılır ister yeni olun ister eski kurallar herkezi içerir...!
çok gözel bi çalışma ellerine saglık
başarılı :yes: