Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ek puan!!!Acill Yardımm..

Zeynep'

🌱Yeni Üye🌱
Ben meslek lisesi /grafik tasarım bölümünde okuyorum.fakat ilkokuldayken meslek lisesi hiç düşünmüyordum.sonuçta yine meslek lisesindeyim.ben şunu merak ediyorum,üniversitede meslek yüksek okulu 2yıllık direk kazanılıyor ,ama ben normal bi üniversitede (mesela gazi üniv./güzel sanatlar böl.)okumak istiyorum.meslek liseside ek puan veriyor.o ek puanı normal bir üniv.de bölüm aynı olmak üzere veriyor mu?yoksa sadece meslek yüksek okullarına mı veriyor.nolur cevap yazın.sizlerin cevabı çok şeyi değiştirecek,belki hayatım boyunca yapacağım mesleğimi değştirecek.Şimdiden teşekkürler!:worried:

Zeynep'

🌱Yeni Üye🌱
birde şunu eklemeyi unutmuşum.normal devlet üniv.de 4 yıllık düşünüyorum.

mehmetmetin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Merhaba.
Sorunuzu tam anlamak için soruyorum.
Meslek lisesi çıkışlısın. Ve 4 senelik Güzel Sanatlar Fakültesinden bir bölüm okumak istiyorsun. Bunun içinde Okuldan verilen ek puan istediğim şey için geçerli mi bunu öğrenmek istiyorsun? Öyle mi?

Zeynep'

🌱Yeni Üye🌱
Üniversitede ek puanı sadece meslek yüksek okullarına mı veriyorlar yoksa normal bir devlet üniv.ninde grafik bölümüne verebiliyorlar mı?

mehmetmetin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.facebook.com
Bildiğim kadarıyla ne güzel sanatlar liseli çıkışlı bizlere,ne de meslek lisesinin ilgili bölümlerinden mezun olan kişilere ek puan yok. Örneğin bizde sadece eğitim fakültesine girecek olanlar için ek puan var. Ama bence siz daha bilgili birine danışın. Başarılar.