Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

eklediğim brush u kullanma sorunu.

umitkaragoz1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
illustratorda photoshopa eklediğim gibi brush ekliyorum fakat eklediğim hiç bir brush u açmıyor, kullanamıyorum. farklı bir şeklimi var eklemenin.
brush ekleme olayında yardımcı olabilirmisiniz. 2 gündür uğraşıp duruyorum acil yardım

umitkaragoz1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
derdime çağre yok herhalde. ılustrator brush kullanımı hakkında pek fazla bilgisi olan yok sanırım

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
illustratorda photoshopa eklediğim gibi brush ekliyorum fakat eklediğim hiç bir brush u açmıyor, kullanamıyorum. farklı bir şeklimi var eklemenin.
brush ekleme olayında yardımcı olabilirmisiniz. 2 gündür uğraşıp duruyorum acil yardım

Merhaba. Nereye nasıl Brush Eklediğinizi tarif edermisiniz? Yardımcı olabilirim :emo1:

Son düzenleme:

umitkaragoz1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
internetden bulduğun brush ı bilgisayarım/program files/adobe ıllusrator/present/brush dosyasının içine atıyorum fakat ıllustrator programını açtığımda yüklediğim brush ın ismini görüyorum ama kullanamıyorum. bu şekilde bir kaç brush eklemeyi denedim fakat hep aynı sorun kullanamıyorum. farklı bi yolumu var acaba

biem

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende de brush ı klasöründe görmüyor masaüstüne atıp kullanabiliyorum ancak, bende çözemedim..

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
internetden bulduğun brush ı bilgisayarım/program files/adobe ıllusrator/present/brush dosyasının içine atıyorum fakat ıllustrator programını açtığımda yüklediğim brush ın ismini görüyorum ama kullanamıyorum. bu şekilde bir kaç brush eklemeyi denedim fakat hep aynı sorun kullanamıyorum. farklı bi yolumu var acaba

Ben direkt sistemden değilde daha basit bi yolunu göstermeye çalışayım belki yardımı olur...

Brushı kendi paneline koyduğunda kullanabilirsin!
38523739.jpg

Kendi paneline sürükleyip bıraktığında sana bildiğiniz fırça seçeneklerini sorar
201qf.jpg

sw01o.jpg

ben fırçaları böyle kullanıyrum böyle bi deneyin isterseniz! :emo1:

umitkaragoz1988

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bilgiler için çok saol bu yolu denemişdim ama ilerde sorun yaşatır diye diğer yönden deneye çalışıyodum ama bu yolda sağlıklı sanırım.